SASOO ilmanpuhdistin

Päivämäärä: 22.2.2021

Uusi ilmanpuhdistin Sasoo imee ja suodattaa viruksia, mukaan lukien COVID-19, sekä bakteereja että siitepölyä. Suodatinyhdistelmänsä ansiosta se erottaa 99,995% viruksista ja aktiivihiilisuodatin suodattaa samalla hajut. HEPA H14-suodattimet poistavat tehokkaasti hiukkaset huoneilmasta. Suodattimien käyttöikä on pitkä, joten laite on huoltovapaa. Sasoo on varustettu CO2 -anturilla, joka ilmaiseen LED-valolla tuleeko tilaan riittävästi raitista ilmaa.

Sasoo sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin, kouluihin, ravintoloihin, toimistoihin ja harrastetiloihin. Sen suodatusteho riittää jopa 100m2 kokoiseen huoneeseen. Laite on heti käyttövalmis ja todella hiljainen, vain 52dB.

Tutustu suodatinyksiköihin.

Ratkaisemme työympäristösi ilmanpuhtauteen liittyvät haasteet ja autamme sinua löytämään juuri tarpeitasi vastaavan järjestelmän.

Ourex Oy
puh. 03 212 8000
ourex@ourex.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän