Sähköinen kaupankäynti tehostaa asiakkaan työtä – Ahlsell e-Commerce-palvelut käytössäsi

Päivämäärä: 15.5.2018

Oletko jo tutustunut Ahlsellin sähköisen kaupankäynnin palveluihin? Katso oheiselta videolta Ratkaisukaksikon seikkailu, jossa e-Commerce-palvelut nopeuttavat ja tehostavat arjen työtä.

Palveluissamme on niin pienelle, keskisuurelle kuin suurellekin yritykselle sopivia vaihtoehtoja.

Webshop-verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuorokauden joka päivä. Webshopista ovat tilattavissa kaikki keskusvarastovalikoimamme tuotteet ja lisäksi sieltä löytyvät tuotteiden reaaliaikaiset saatavuustiedot, omat tuotelistaukset ja laskuarkistot. Webshopissa voit myös hallinnoida omia toimitusosoitteitasi sekä tehdä tarjouksia omille asiakkaillesi. Webshopia voi käyttää myös mobiilisti, jolloin älypuhelinsovelluksella voi tehdä viivakoodien skannauksen ja nähdä samat asiat, kuin tietokoneella käytettävässä webshopissakin. Lue lisää webshopistamme >> (www.ahlsell.fi/palvelut/webshop)

OVT/EDI-palvelut mahdollistavat asiakkaiden järjestelmiin sanomaintegroitumisen sekä sähköisen tilauksen, tilausvahvistuksen ja laskun.

Sähköiset staattiset hinnastot tarjoavat sähköiset OVT-muotoiset listahinnastot, asiakaskohtaiset alennusluettelot sekä asiakaskohtaiset nettohinnastot.

Sähköinen dynaaminen tuoteluettelo (PunchOut) antaa sähköisen hankintajärjestelmän kautta reaaliaikaisesti luettavat Ahlsellin tuote- ja hintatiedot.

Kysy lisää Ahlsellin e-Commerce-palveluista sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 020 584 5656 (arkisin klo 8-16).

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje