S-Katto – bitumikattojen erityisosaaja yli 30 vuoden kokemuksella

Päivämäärä: 4.6.2018

S-Katto Oy on yli kolme vuosikymmentä toiminut vesikattojen rakentaja ja peruskorjaaja. Yrityksellä on työn alla useita suuria uudisrakennus- ja remonttikohteita niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin päin Suomea. Rakennettavaa kattopinta-alaa on yhteensä kymmeniä tuhansia neliömetrejä.

S-Katto Oy:n tämänhetkisistä työmaista suurin on Espoossa sijaitsevan kauppakeskus Liilan kattoremontti. Katon pinta-ala on 11 000 neliömetriä.

Kuopiossa remontoidaan jäähallia, jonka kattourakoitsijana toimii S-Katto Oy. Työt Savossa alkoivat keväällä. Jäähallin katto on 6 000 neliömetriä.

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevaan Itis-kauppakeskukseen avataan vuoden lopussa 9-salinen elokuvateatteri. S-Katto urakoi elokuvateatterin 3000-neliöisen katon, joka on lähes valmis.

Hyvinkään Sairaalamäelle rakennetaan uusi sairaalarakennus. Kattourakoitsijana toimiva S-Katto on saanut 5000 neliömetriä käsittävän ensimmäisen vaiheen viimeistelyä vaille valmiiksi. Toinen vaihe, joka on pinta-alaltaan 3000 neliötä, käynnistyy pian.

Vuodesta 1987 lähtien toiminut S-Katto Oy on suurten ja pienten vesikattojen kokonaisvaltainen toteuttaja, johon luotetaan. Siitä osoituksena ovat monet pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä merkittävät uudis- ja korjausrakennukset.

S-Katto on bitumikattojen erikoisosaaja. Yritys toteuttaa uudis- ja korjaustyöt johtavien bitumitehtaiden tuotteilla. Valikoimaan kuuluvat myös kupari- ja alumiinipintaiset kermit.

Saneerauskohteissa S-Katto toteuttaa bitumikermien kattokorjaukset kantavista rakenteista kallistuksiin ja vedeneristyksiin. Remonttipalveluun sisältyy tarvittaessa kattokorjaussuunnitelma.

Yrityksen toimialaan kuuluvat myös modernit viherkatot, joiden suosio on kasvanut. S-Katon käytössä on Euroopan johtavien tuotantolaitosten tuotteet ja menetelmät. Viherkaton asennukselle parasta aikaa ovat kevät ja syksy.

Referenssihankkeet S-Katto Oy Etelä-Suomi

Hyvinkään Sairaalanmäki

Hyvinkään Sairaalanmäki

Uudisrakennus | Hyvinkää | 63,90 milj €

Hyvinkään Sairaalanmäen maamerkiksi on noussut uusi ja linjakas sairaalaraken...

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus

Uudisrakennus | Jyväskylä | 35,00 milj €

Jyväskylän Huhtasuolla koululaiset pääsivät koulujen käynnistyessä avariin ja...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Saunalahden koulu

Saunalahden koulu

Uudisrakennus | Espoo | 27,00 milj €

Espoon Saunalahti on voimakkaasti kasvava asuinalue Kirkkonummen rajan tuntum...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän