• S-Katto – bitumikattojen erityisosaaja yli 30 vuoden kokemuksella
  • S-Katto – bitumikattojen erityisosaaja yli 30 vuoden kokemuksella

S-Katto – bitumikattojen erityisosaaja yli 30 vuoden kokemuksella

S-Katto Oy on yli kolme vuosikymmentä toiminut vesikattojen rakentaja ja peruskorjaaja. Yrityksellä on työn alla useita suuria uudisrakennus- ja remonttikohteita niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin päin Suomea. Rakennettavaa kattopinta-alaa on yhteensä kymmeniä tuhansia neliömetrejä.

S-Katto Oy:n tämänhetkisistä työmaista suurin on Espoossa sijaitsevan kauppakeskus Liilan kattoremontti. Katon pinta-ala on 11 000 neliömetriä.

Kuopiossa remontoidaan jäähallia, jonka kattourakoitsijana toimii S-Katto Oy. Työt Savossa alkoivat keväällä. Jäähallin katto on 6 000 neliömetriä.

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevaan Itis-kauppakeskukseen avataan vuoden lopussa 9-salinen elokuvateatteri. S-Katto urakoi elokuvateatterin 3000-neliöisen katon, joka on lähes valmis.

Hyvinkään Sairaalamäelle rakennetaan uusi sairaalarakennus. Kattourakoitsijana toimiva S-Katto on saanut 5000 neliömetriä käsittävän ensimmäisen vaiheen viimeistelyä vaille valmiiksi. Toinen vaihe, joka on pinta-alaltaan 3000 neliötä, käynnistyy pian.

Vuodesta 1987 lähtien toiminut S-Katto Oy on suurten ja pienten vesikattojen kokonaisvaltainen toteuttaja, johon luotetaan. Siitä osoituksena ovat monet pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä merkittävät uudis- ja korjausrakennukset.

S-Katto on bitumikattojen erikoisosaaja. Yritys toteuttaa uudis- ja korjaustyöt johtavien bitumitehtaiden tuotteilla. Valikoimaan kuuluvat myös kupari- ja alumiinipintaiset kermit.

Saneerauskohteissa S-Katto toteuttaa bitumikermien kattokorjaukset kantavista rakenteista kallistuksiin ja vedeneristyksiin. Remonttipalveluun sisältyy tarvittaessa kattokorjaussuunnitelma.

Yrityksen toimialaan kuuluvat myös modernit viherkatot, joiden suosio on kasvanut. S-Katon käytössä on Euroopan johtavien tuotantolaitosten tuotteet ja menetelmät. Viherkaton asennukselle parasta aikaa ovat kevät ja syksy.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...