Räjähdysvaarallisten tilojen LED-valaisimet

Räjähdysvaarallisten tilojen LED-valaisimet

Glamoxilla on tarjolla räjähdysvaarallisille alueille kaksi LED-valaisinta: kategoria 3 –merkitty MIX LED (alueille 2/22) ja kategoria 2-merkitty MAX LED (alueille 1/21 ja 2/22).

Molemmat valaisimet ovat saatavana Aluzink:stä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla rungolla, joka on jauhemaalattu. Vaihtoehtona on myös maalaamaton ruostumaton teräs. Kupu on iskuja sietävää polykarbonaattia.

Kaikki komponentit on kiinnitetty saranoituun ja irrotettavaan komponenttilevyyn, joten huolto on hyvin helppoa. Vanhat MIX ja MAX –valaisimet voidaan helposti päivittää tämän päivän tekniikkaan MIX  KIT LED ja MAX KIT LED –päivityspakettien avulla, jolloin vanhojen loisteputkivalaisimien komponenttilevyt vaihtamalla saadaan valaisimet päivitettyä nykyaikaiseen LED-tekniikkaan.

Valaisimet:

 

Päivityspaketit:

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...