QuadCore takaa alan parhaan lämmöneristyksen

Päivämäärä: 24.4.2018

Innovatiiviset eristysominaisuudet sisältävä sandwich elementti

Kingspan QuadCore™ siinä on ainutlaatuinen hybridi-eristeydin, jolla saavutetaan merkittävää etua energiatehokkuudessa, palonkestävyydessä, käyttöiässä ja kestävässä kehityksessä.

Kingspanin innovatiivisen kehitystyön tuloksena QuadCore tarjoaa toistaiseksi alhaisimman lämmönjohtavuuskertoimen 0,018 W/mK teräsohutlevypintaisiin sandwich-elementteihin.

Tehokkaan lämmöneristävyyden lisäksi QuadCore-eristeinen sandwich-elementti muodostaa hyvin ilmatiiviin ja yhtenäisen vaipan rakennuksen ympärille, jolloin lämpöenergiaa ei karkaa myöskään ilmavuotojen mukana. Parempi energiatehokkuus rakennuksen ulkovaipassa tuo merkittäviä säästöjä lämmitys- ja jäähdytyskustannuksiin rakennuksen koko elinkaaren ajan.

Quadcore elementit valmistetaan uudessa tuotantolaitoksessa Kankaanpäässä

QuadCore-teknologiaa hyödyntävät tuotteet >>

Ota yhteyttä myyntiedustajiimme >>

QuadCoren myötä saat tuotteen, johon me luotamme. Tämän vuoksi tarjoamme 40 vuoden takuun, jollaista ei ole tarjolla minkään muun järjestelmän yhteydessä.

Varmista oma etumatkasi markkinoilla hyödyntämällä monivuotinen kokemuksemme ja vankka asiantuntemuksemme. Autamme Sinua ja tiimiäsi monenlaisissa tehtävissä, joita rakennusprojektin suunnittelun ja toteutuksen aikana tulee vastaan.

Ystävällisin terveisin,

Kingspan-tiimi

Kingspan Oy
Vapaalantie 2B, 23, Vantaa 01650,  +358 9 878 6080, [email protected]  www.kingspan.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän