QuadCore® -eristeellä on paras savuluokka

Päivämäärä: 22.10.2019

Todellisessa elämässä savu on suurin vaara tulipalon sattuessa. Siksi matala savupäästöjen taso on erittäin tärkeää onnettomuuksien ehkäisyssä. QuadCore® -eristeellä on paras savuluokka: "s1" alin päästö ja paras paloluokka segmentissä B-s1, d0 EN 13501-1 mukaisesti. Ottaen huomioon teollisuusrakennusten korkeat vakuutusvaatimukset, teimme parhaamme saavuttaaksemme korkeimmat vakuutusalan standardit. QuadCore® eristeisille elementeille on tehty myös ison mittakaavan polttokokeita mm. Ruotsalainen SP105 fire. Olemme saavuttaneet merkittävää edistystä paloturvallisuuden alalla ja tuotteidemme palokestävyydessä esimerkkinä luokka EI 60 EN 1364-1:2015 mukaan. Kehitys ei kuitenkaan pysähdy ja lähitulevaisuudessa umpisoluisten eristeiden paloturvallisuus kasvaa. QuadCore®-teknologia antaa eristeelle huomattavia etuja avosoluisiin materiaaleihin verrattuna.

Kevyt

QuadCore®-eriste on umpisoluinen rakennemateriaali, jolla on ≥ 95 % umpisolurakennepitoisuus. Se on 10 kertaa kevyempää kuin saman U-arvon omaava mineraalikuituun perustuva avosolurakenne. Paneelien pienentynyt paino säilyttäen samat, tai joissain tapauksissa jopa paremmat paneelien lämpö- ja mekaaniset ominaisuudet. Alhaisempi paino auttaa säästämään rahaa kuljetuksissa ja muissa rakenteissa. Voit säästää jopa 5 %, rungossa, katto-orsissa, jne. Käyttämällä QuadCore®-tuotteita rakennuksen muut rakenteet voivat osittain olla yksinkertaisempia. Ohuempi eristeydin lisää säästöjä kiinnikkeissä. Kevyemmän eristeytimen ansiosta asennuskustannuksia voidaan vähentää käyttämällä vähemmän ihmisiä ja nostolaitteita elementtien kiinnittämiseen rakennustyömaalla.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän