Punaseetri ulko- ja sisäverhouspaneelit

Päivämäärä: 4.7.2022

Punaseetripaneelit sisä- ja ulkoverhoukseen Skandinaviska Träimportilta 

Punaseetri on luontaisten ominaisuuksiensa ansiosta erittäin vastustuskykyinen pintamateriaali sienituhoja ja lahoamista vastaan. Skandinaviska Träimport tarjoaa monipuolisen valikoiman punaseetripaneeleja ulko- ja sisäverhoukseen, lisäksi punaseetriä on saatavilla päreenä.

Punaseetripaneelit ja -päreet ovat pitkäikäinen vaihtoehto kohteisiin, joihin halutaan paitsi oksaton yleisilme myös pitkä elinkaari. Punaseetripaneelit voidaan toimittaa kohteisiin myös luokan B-s1, d0 -palosuojakäsittelyllä.

Punaseetripuu on yleisilmeeltään oksaton. Punaseetri on puulajina sävyltään eläväinen ja samasta laudasta voikin löytyä sävyjä vaaleasta tummempiin sävyihin. Koska puu harmaantuu UV-valon ja veden vaikutuksesta, käytetään usein pintakäsittelyaineena sävytettyä kiinanpuuöljyä.

Siitä huolimatta että seetripuuaines on kevyttä, on se materiaalina hyvin stabiilia. Ulkoverhouspaneelit voivat siten olla paksuudeltaan vain 17 mm.

Träimportin päätypontatulla punaseetripaneelilla on useita etuja:

  • ammattimainen päätysaumojen viimeistely
  • vähäinen hukkamateriaali
  • nopea ja helppo asennus.

Punaseetripäreen asennuksesta löytyvät yksityiskohtaiset asennusohjeet Träimportin tuotesivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: [email protected] 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän