Puhtaan sisäilman merkitys korostuu suurissa kiinteistöissä

Päivämäärä: 26.11.2018

Allawayn ammattisiivoukseen tarkoitetuilla järjestelmillä pystytään siivoamaan niin isommat kuin pienemmät kohteet. Järjestelmistä löytyy laitteet usean siivoajan yhtäaikaiseen käyttöön kuin pienempiin tiloihin ja käyttötunteihin tarkoitetut ammattikoneet.

M 1000 keskuspölynimuri on tehokas kokonaan teräskuorinen keskusyksikkö, joka on varustettu soft start - ominaisuudella, joka säästää moottoria käynnistämällä sen asteittain. Tuotteen suunnittelussa on huomioitu erityisesti ammattikäytön tarpeet: Erinomainen moottorin hyötysuhde sekä pitkäikäinen vahva kestävä turbiini vastaa ammattilaisten tarpeisiin. Kestävä M1000 keskusyksikkö on varustettu hiilipölysuodattimella sekä polyesterisuodattimella, joka suojaa koneen moottoria kovassakin käytössä.

M1000 keskusyksikkö soveltuu kokonsa ansiosta hyvin pienempiin sijoitustiloihin. M 1000 asennetaan pikakiinnityksellä seinätelineeseen joka yhdistää keskusyksikön pölyputkistoon. Teräksinen seinäteline soveltuu asennettavaksi kaikkiin seinärakenteisiin.

M1000:n keskusyksikön roskasäiliön koko on 20 litraa ja sitä voidaan käyttää käyttäjän toiveiden mukaisesti pölypussilla tai ilman. Käyttökohteita M1000 keskusyksikölle ovat erityisesti päiväkodit, pienet palvelu- ja hoivakodit sekä toimistotilat.

M 1000 keskuspölynimurin hyödyt:

  • Parantaa sisäilman laatua
  • Hiljainen ja hajuton järjestelmä
  • Energiaystävällinen, taloudellinen ja kestävä
  • Lisää tilojen käyttömukavuutta
  • Vähän huoltotoimenpiteitä
  • Pitkäikäinen ja ekologinen ratkaisu
  • Ergonominen ja kevyt käyttää

Allaway keskuspölynimurijärjestelmistä löytyvät ratkaisut myös kohteisiin joissa siivottavat pinta-alat ja käyttötuntimäärät ovat suuria. Järjestelmä on suunniteltu kestämään säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä. Allaway tarjoaa ammattilaisille sopivan ratkaisun pitkäaikaiseen käyttöön.


Kysy lisää tuotteistamme ammattikohteisiin.

Projektimyynti

Teemu Jaatinen
teemu.jaatinen(at)allaway.fi
p. +358 (0)400 617 169

Jukka Rytkönen
jukka.rytkonen(at)allaway.fi
p. +358 (0)20 7210 623

Tiina Savolainen
tiina.savolainen(at)allaway.fi
p. +358 (0)20 7210 603