Propaani on nykyajan ja tulevaisuuden kylmäaine. Tutustu uutuuksiin.

Päivämäärä: 17.7.2024

Costella tarjoaa laajimman valikoiman lämpö­pumppuja joissa käytetään luonnollista kylmä­ainetta R290. Propaani on nykyajan ja tulevaisuuden kylmäaine.

Ecoforest ecoGEO -maalämpöpumput

Maalämpöpumppu vähentää jopa 80% talon energia­kuluista. Se käyttää maa­perään varastoitunutta auringon lämpöä, ja samalla se minimoi hiilidioksidi­päästöt ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Propaanin käyttö maalämpö­pumppujen kylmä­aineena on todellinen virstan­pylväs: sen ilmaston lämpenemis­kerroin on paljon alhaisempi kuin synteettisten kylmä­aineiden. Tämä saavutus mahdollistaa kestävämmät, moni­puolisemmat ja tehokkaammat laitteet, jotka soveltuvat kaikkiin asennuksiin.

Ecoforest maalämpöpumpuissa lämmitys­toiminto ei katkea käyttöveden­tuotannon ajaksi. Tämän ansiosta pattereiden naksuntaa ei tapahdu, ja työ­säiliötä ei tarvita. Sillä on mahdollista hoitaa saman­aikaisesti sekä kiinteistön- että käyttö­veden lämmitys, ilman turhia katkoja. HTR on lisä­lämmönvaihdin kompres­sorin ulos­tulossa, joka syöttää suoraan käyttövesisäiliöön.

Monipuolisempi laitteisto: jopa 75°C  lämpimän veden tuotto ilman sähkövastuksen lisäapua.

Invertteritekniikan ja ecoGEO-ohjauksen ansiosta ecoGEO-maalämpö­pumppu on markkinoiden moni­puolisin ja älykkäin lämpö­pumppu. Sillä voidaan hallita useita lämmitys­piirejä yhtä­aikaisesti. Hallinta­ohjelmiston avulla lämpö­pumput voidaan sovittaa täydellisesti aurinkosähkö­järjestelmiin sekä ottaa energiaa maalämpö­kaivon lisäksi rakennuksen poistoilmasta tai ulkoilmasta.

Ecoforest High Power-mallisto soveltuu suuriin kiinteistöihin. Tehoalue 25-600 kW.


 

Atlantic Alfea Extensa M -lämpöpumppu

Atlantic Alfea Extensa M -monobloc on ihanteellinen helppoon asennukseen ja pieniin tiloihin. Kompakti koko, hiljainen ulko­yksikkö ja erittäin yksin­kertainen asennus varmistavat, että tämä lämpö­pumppu voidaan asentaa helposti ja edullisesti olemassa oleviin koteihin keskuslämmitys­kattilan tilalle tai rinnalle.

Lämpöpumppu on nopea ja helppo asentaa ilman kylmälaite­ammattilaistakin. Liitä vain käyttövesi­putket, lämmitys­putket ja putket ulko­yksikölle. Kaikki muut kytkennät on valmiina sisä­yksikössä: Integroitu varaaja, puskuri­varaaja, toisio­pumppu, paisunta­säiliö ja sähköinen apuvastus.

Vivax H+ Design -ilmalämpöpumppu

Sisäyksikön pinta on kankainen. Magneeteilla kiinnitetty pinta on helposti vaihdettavissa.

Valittavissa kolme väriä; valkoinen, harmaa ja beige.

Vivax H+ Design -ilmalämpöpumpussa on moni­puoliset toiminnot ja energia­tehokas lämmitys ja jäähdytys. Lämpö­pumpun ionisaattori poistaa ilmasta allergeeneja ja haitallisia hiukkasia, kuten pölyä, siitepölyä, bakteereita ja viruksia, mikä parantaa huoneen ilmanlaatua.

Pumpussa on ainutlaatuisen laaja ilmanohjaus: suuntaus­säleikkö liikkuu automaattisesti vaaka- ja pysty­suunnassa 180˚:n alueella ohjaten ilma­virran huoneen jokaiseen nurkkaan.

Bio HEPA -suodatusjärjestelmä poistaa muiden haitallisten aineiden ohella ilmassa olevat hiukkaset PM 0,3 asti varmistaen raikkaan, puhtaan ja terveellisen ilman. Lisäksi erittäin tiheä esi­suodatin estää tehokkaasti suuret hiukkaset, kuten lemmikki­eläinten karvat, pölyn ja muut hiukkaset ilmassa.

Vivax H+ on varustettu uusimmalla energiatehokkuus­teknologialla, jolla saavutetaan merkittäviä energian­säästöjä. Energialuokka A+++ jäähdytyksellä ja A ++ energialuokka lämmityksellä.

Kaikki tuotteet ovat ostettavissa maahantuojan verkkokaupasta www.costella.fi/kauppa
 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje