PriMove - pyörästöllä liikkuva palkkituoli

Päivämäärä: 3.7.2024

Toimituksia Torniosta Pariisiin, Joensuusta Trondheimiin

Hamarin PriMove on monikäyttöisyydellään saanut asiakkaat valitsemaan sen hyvinkin erilaisiin kohteisiin. Esimerkiksi oppilaitoksessa tasalattia toimii katsomotilana, mutta PriMovet sivuun siirtämällä tila on saatu helposti väliaikaisesti muuhun käyttöön tai yrityksen pressitilaan on saatu nopeasti lisäpaikkoja istuimien laadusta tinkimättä.

Teattereissa ja teleskooppikatsomoissa PriMovella saadaan monenlaista lisäetua. Katsomossa voi olla muunneltavia lisärivejä tai sen edessä mahdollisuus suuremmalle tasalattia-alueelle.

Vasemmalla: SFF 2023, oikealla: Metropolia Myllypuron kampus 2018

PriMove istuimien tärkeä käyttökohde on myös LE-paikat. PriMovet antavat helposti tilaa liikuntaesteisille, kun vakiotuoleina toimivat liikuteltavat istuimet voidaan siirtää sivuun ilman työkaluja.

Hamarin PriMove auditorioistuimella on helppo muuttaa tuolien sijoittelua; palkki-istuimen pyörästön voi vapauttaa ja lukita vipua polkaisemalla. Siirtämällä palkit peräkkäin saa PriMoven varastoitua pieneen tilaan. Palkista on mahdollista saada käsinojallinen versio, johon voi sijoittaa myös kirjoitustason. Kaikki saatavilla olevat Hamarin kirjoitustasot sopivat myös PriMoven selän taustaan kiinnitettäviksi. Ergonomiseen Primo tuoteperheeseen kuuluvat myös Primo auditoriotuoli sekä Primo teleskooppituoli.

www.hamari.pro
myynti +358 505024731

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje