Prime käsienpesuallas - Design for All

Päivämäärä: 22.10.2019

Prime käsienpesuallas sai Habitaressa aivan loistavan vastaanoton! Design for All.

Kauniisti muotoiltu, upea tason päälle sijoitettava Prime käsienpesuallas sopii myös pyörätuolia käyttävälle. Altaan muotoilu mahdollistaa altaan käytön myös istualtaan ja sitä on helppo lähestyä pyörätuolilla. Altaan etureuna on vain 8 cm työtason yläreunaa korkeammalla ja altaan etureunaan on  muotoiltu kyynärnojat helpottamaan altaan käyttöä.

Prime sopii erinomaisesti julkisten tilojen käsienpesualtaaksi. Se on toimiva ratkaisu esteettömissä wc-tiloissa ja Prime sopii ehdottomasti myös ihan tavallisiin julkisiin wc-tiloihin kiillotettuna tai mattapintaisena. Prime on saatavilla myös korkeussäädettävänä!

Prime sopii hienosti myös hotellien wc –tiloihin ja huoneisiin. Kaunis, elegantti muotoilu mahdollistaa erilaisten tasojen kanssa upeat kylpyhuoneet kaikille.

Design for All!

Apu-Tuote on erityisesti esteettömyyteen keskittynyt yritys. Kauttamme löydät ratkaisuja erityisiin kylpyhuoneisiin ja - keittiöihin kuten myös erilaiset sisäänkäyntien rampit ja kynnysratkaisut.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän