Prime ja Care käsienpesualtaat Apu-Tuotteelta, myös korkeussäädöllä.

Päivämäärä: 20.4.2020

Apu-Tuotteen valikoimassa on erityisiä käsienpesualtaita jotka soveltuvat kaikille, myös pyörätuolin käyttäjille. Design for All.

Prime käsienpesuallas tason päälle

Kauniisti muotoiltu, upea tason päälle sijoitettava Prime käsienpesuallas sopii myös pyörätuolia käyttävälle. Altaan muotoilu mahdollistaa altaan käytön myös istualtaan ja sitä on helppo lähestyä pyörätuolilla. Altaan etureuna on vain 8 cm työtason yläreunaa korkeammalla ja altaan etureunaan on muotoiltu kyynärnojat helpottamaan altaan käyttöä.

Prime sopii hyvin julkisten tilojen käsienpesualtaaksi. Se on toimiva ratkaisu esteettömissä wc-tiloissa ja Prime sopii ehdottomasti myös kaikkiin julkisiin wc-tiloihin.

Prime sopii hienosti myös hotellien wc tiloihin ja huoneisiin. Kaunis, elegantti muotoilu mahdollistaa erilaisten tasojen kanssa upeat kylpyhuoneet kaikille.

Prime allas on saatavana kiillotettuna tai mattapintaisena.

Care 601 ja 602 käsienpesualtaat

Seinään asennettavat Care käsienpesualtaat on suunniteltu erityisesti tukea tarvitseville henkilöille. Altaiden 600 mm. leveys ja 555 mm. syvyys mahdollistavat lähestymisen pyörätuolia käyttävälle henkilölle. Apu-Tuotteen Care altaisiin on valmiiksi muotoiltu tukipisteet, jotka helpottavat altaan käyttöä.

Care altaat on valmistettu valumarmorista.

Korkeudensäätö käsienpesualtaille

Apu-Tuotteella on laaja valikoima erilaisia korkeudensäätölaitteita. Korkeutta voidaan säätää sähköisesti tai manuaalisesti. Osaan sähköisiä nostimia on mahdollista valita mukaan myös peili ja valo. Kylpyhuoneet ja ihmisten tarpeet ovat erilaisia, Apu-Tuotteella on useita vaihtoehtoisia ratkaisuja joista valita.

Apu-Tuote on erityisesti esteettömyyteen keskittynyt yritys. Kauttamme löydät ratkaisuja kylpyhuoneisiin ja keittiöihin kuten myös erilaiset sisäänkäyntien rampit ja kynnysratkaisut.

 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän