Prime, Design for All –allas Habitaressa

Päivämäärä: 3.9.2019

Apu-Tuote esittelee kauniisti muotoillun, tason päälle sijoitettavan Prime Design for All -altaan Habitaressa. Altaan muotoilu mahdollistaa altaan käytön myös istualtaan ja sitä on helppo lähestyä pyörätuolilla. Altaan etureuna on vain 8 cm työtason yläreunaa korkeammalla ja altaan etureunaan on  muotoiltu kyynärnojat helpottamaan altaan käyttöä.

Prime sopii erinomaisesti julkisten tilojen käsienpesualtaaksi. Se on toimiva ratkaisu esteettömissä wc-tiloissa ja Prime sopii kaikkiin julkisiin wc-tiloihin. Tarvittaessa saat Prime altaan kauttamme myös korkeussäädettävänä.

Prime sopii hienosti myös hotellien wc –tiloihin ja huoneisiin. Kaunis, elegantti muotoilu mahdollistaa erilaisten tasojen kanssa upeat kylpyhuoneet kaikille. Prime allas on saatavana kiillotettuna tai mattapintaisena.

Habitare 2019, Apu-Tuote osasto 7e101

Esittelemme Habitaressa esteettömän kylpyhuoneen ja korkeussäädettävän keittiön ratkaisuja. Tervetuloa tutustumaan osastollemme 7e101.

Apu-Tuote on erityisesti esteettömyyteen keskittynyt yritys. Kauttamme löydät ratkaisuja kylpyhuoneisiin ja keittiöihin kuten myös erilaiset sisäänkäyntien rampit ja kynnysratkaisut.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän