PRESSALIT vaakakisko -järjestelmä - Joustavuutta jokaiseen kylpyhuoneeseen

Päivämäärä: 8.3.2021

Joustavuus

Mielestämme kylpyhuoneen on mukauduttava käyttäjän tarpeiden mukaan eikä päinvastoin. Kuinka suunnitella kylpyhuone, joka vastaa käyttäjien tarpeisiin, tarjoaa hyvän työympäristön terveydenhoitohenkilöstölle ja joka on myös taloudellisesti pitkällä aikavälillä kannattava.

Pressalitin vaakakisko-järjestelmän avulla voidaan erilaiset kylpyhuoneet helposti mukauttaa vastaamaan jokaisen käyttäjän tarpeita.

Hoiva- ja vanhustenkodit

Kaikkiin kylpyhuoneisiin asennetaan Pressalit vaakakiskot. Vaakakiskolle voidaan helposti lisätä, siirtää tai poistaa varusteita ilman työkaluja. Kylpyhuone on aina varustettu käyttäjän tarpeiden mukaan. Rakennuksen jokaista kylpyhuonetta ei tarvitse välttämättä heti varustaa tukikaiteiteilla tai suihkuistuimella, koska ne ovat helposti siirrettävissä huoneesta toiseen ilman työkaluja jos tarve ilmenee. Lisäksi on aina mahdollista lisätä uusia tuotteita, jotka on helppo asentaa vaakakiskolle.

Sairaalat

Kaikkiin sairaalan kylpyhuoneisiin asennetaan Pressalit vaakakiskot. Sairaalassa monet erilaiset ihmiset käyttävät kylpyhuonetta päivän aikana. Kun vaakakiskolle on asennettu korkeussäädettävät ja helppokäyttöiset varusteet, käyttäjien on mahdollista säätää niitä itse vastaamaan yksittäisten käyttäjien tarpeita. Potilaat voivat näin huolehtia itsestään enemmän ja säästää hoitajien aikaa tärkeämpiin työtilanteisiin.

Hotellit

Osaan huoneista asennetaan Pressalit vaakakiskot. Hotellihuoneiden on tänä päivänä pystyttävä palvelemaan monia eri käyttäjiä. Vaakakiskon avulla on mahdollista varustaa nopeasti ja ilman työkaluja hotellihuone yksittäiselle vieraalle vastaamaan hänen erityistarpeitaan. Varusteet ovat vieraalle helppokäyttöisiä ja säädettävissä ilman työkaluja. Varusteet on tarvittaessa helppo irroittaa, siirtää tai varastoida kun niille ei ole käyttöä. Ilman varusteitakin vaakakisko on huomaamaton ja helppo pitää puhtaana.

Vaakakiskoja on saatavilla määrämittaisina. Vaakakiskolle asennettavat varusteet ovat mm. erilaiset tukikaiteet, suihkuistuimet sekä tarvikekorit.

 

Lue lisää Pressalit-tuotteista Algol Trehab Oy verkkosivuilta.

Kysy lisää Pressalit-tuotteista!

Kimmo Heino
Projektipäällikkö
[email protected]
puh. 040 5723234

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän