PP-Tuotteen roska- ja tuhka-astiat kovaan käyttöön!

Päivämäärä: 5.3.2014

PP-Tuotteen kestävät ja helppohoitoiset tuhka- ja roska-astiat ovat oivallinen valinta varsinkin taloyhtiöille ja yrityksille. Tyylikkäät ja viimeistellyt astiat sopivat erinomaisesti sisä- ja ulkokäyttöön. Kaikki roska- ja tuhka-astiat sekä jalustat ovat saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettuina sekä pulverimaalattuina (antiikkihopea).

Tuhka-astiat ja 22 litran roska-astia aukeavat pohjasta. 30 ja 60 litran roska-astiat sisäastioilla aukeavat päältä ja niitä voi käyttää myös jätesäkin kanssa. Tuhka- ja roska-astian yhdistelmä eli TURO muodostuu tuhka-astiasta (3 tai 6) sekä sisäastiallisesta roska-astiasta (30/60). Tuotteissa on 8 mm kolmioavainlukot. Avain tulee aina mukana.

Kaikki tuotteet saa kiinnitettyä suoraan seinään takana olevasta kiinnikkeestä. Astiat voi kiinnittää myös esim. lyhtypylvääseen tolppakiinnikkeillä tai maahan jalustalla. Jalustoja on saatavilla kahdenlaisia: vapaasti seisova jalusta, jossa on teräskuoren alla 20kg betonia sekä maahan pultattava laippajalusta.

Valmistamme tilauksesta myös toiveidenne mukaisia roska- ja tuhka-astioita!

Lisätietoa tuotteista: www.pp-tuote.fi

Tutustu samalla myös muihin tuotteisiimme:

  • Aukaistava tikas
  • Roskasihti
  • PATE postilaatikko- ja teline
  • WIXU pyöräteline
  • Puunkantotelineet
  • Puuteline

PP-Tuote Oy
Asemakatu 1
62100 Lapua
06 414 4800
info@pp-tuote.fi
www.pp-tuote.fi

Tuotteitamme on saatavilla mm. hyvin varustelluista rautakaupoista ja peltisepänliikkeistä kautta maan. Kaikki jälleenmyyjämme löytyvät täältä: http://www.pp-tuote.fi/?lang=fi&id=114&o=Ostopaikat

Ville Ikola, toimitusjohtaja, 044 700 5000
info@pp-tuote.fi

Marika Kujanpää, myyntineuvottelija, 044 700 5065
myynti@pp-tuote.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän