Pinnoitusvalmis lattia koko maahan

Päivämäärä: 1.9.2015

LAKKA ja HEIKKINEN yhdistivät voimansa ja pystymme nyt tarjoamaan alan kustannustehokkaimman lattiapumppauspalvelun koko maahan. Laadukkailla kotimaisilla LAKKA-tuotteilla, Pohjoismaiden johtavan lattiaurakoitsijan tekemänä pumpputasoitus on nopein, vaivattomin ja kustannustehokkain tapa tehdä laadukas ja pinnoitusvalmis lattia niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin.

Heikkinen Yhtiöt tekee mittavia pumpputasoituksia rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille koko Suomen alueella, joten palveluntarjoajan taustojen ja toimitusvarmuuden tuli olla parasta A-luokkaa. Heikkisellä on kaikissa valinnoissaan pelissä oma huolella rakennettu maineensa yhtenä alansa johtavana ammattilaisena – ja pitäähän maakunnan vuoden 2014 yrittäjäksi valitun yhtiön lunastaa isot lupaukset jatkossakin.

  • Tärkeimpiä valintakriteerejä toimittajavalinnassa olivat tuotteen laatu, Lakan vahva bränditunnettuus ja palvelun toimitusvarmuus, sanotaan Heikkiseltä.

Kun kyseessä on näinkin suuri yritys, jolla on toimipaikkoja Joensuussa, Vantaalla, Lahdessa, Tampereella ja Seinäjoella, pitää pumpputasoite tulla palveluntarjoajalta, jolla on riittävät valmiudet tarvittaessa nopeaan ja ammattitaitoiseen toimittamiseen. Vain paras on kyllin hyvää.

Rakennusliikkeille on jatkossa tarjolla paras kumppani lattiatasoittamiseen.

Tästä hetkestä rakennusliikkeet voivat ottaa hieman rennommin ja huokaista helpotuksesta, kun rakennustontille kaarta kuvan kaltainen auto. Se on takuu laadusta ja toimitusvarmuudesta, kun kaksi alansa parasta tekevät työtään yhdessä.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän