Pasilan Triplan huoneistoissa Warmia-lattialämmitys

Päivämäärä: 7.9.2020

Pasilan Tripla edustaa urbaania asumista kaupungin sykkeessä. Kaupunkikeskukseen rakennetaan 434 asuntoa, joihin asumisviihtyisyyttä ja mukavuutta luo Warmian vesikiertoinen lattialämmitys.

Pasilan Tripla kuuluu Warmian suurimpiin asuntokohteisiin, kertoo yrityksen myyntipäällikkö Tero Heikkilä. Neljässä asunto-osakeyhtiössä tulee olemaan yhteensä 21 000 neliömetriä lattialämmityspinta-alaa.

Askelääntä vaimentaa Silent-levy

Warmian lattialämmitysjärjestelmään kuuluu ääntä tehokkaasti vaimentava Silent-asennuslevy. Sen ansiosta on mahdollista toteuttaa vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä välipohjarakenteeseen ja tehdä samalla lattia, joka vaimentaa erinomaisesti askelääniä.

– Silent-levyn rakenne on ainutlaatuinen Suomen markkinoilla. Se sopii erityisesti asuntokohteisiin, joissa edellytetään viranomaisten määrittelemään huoneistojen välistä askeläänitasoa, Tero Heikkilä toteaa.

Warmia Silent -levy valmistetaan EPS-muovista, joka on maailman eniten käytetty lämpöeriste. Sen päällä on kävelyn kestävä PE-muovikerros.Asennuslevyn yläpinnalla on lämpöputkelle valmiit asennusnystyt, joiden väliin putki on helppo ja turvallinen asentaa.

Ääniteknisesti on tärkeää, että uiva pintalaatta ei ota kiinni seinään tai muihin ääntä johtaviin rakenteisiin. Tämän vuoksi Silent-levyn yhteydessä käytetään solumuovia olevaa reunakaistaletta, joka asennetaan asennuslevyn ja seinän väliin.

Teknisten ratkaisujen lisäksi Warmia vastaa Triplan huoneistojen lattialämmityksen asennuksesta jakotukin päähän asti.

Hankkeessa mukana alusta lähtien

Myyntipäällikkö Tero Heikkilä on tyytyväinen, että tilaaja valitsi Pasilan Triplan huoneistoihin Warmia-lattialämmityksen jo hankkeen alkuvaiheessa.

– Tämä on kustannustehokas ratkaisu, koska lvi-suunnittelijalla on alusta lähtien käytettävissä tiedot rakennukseen tulevasta lämmitysjärjestelmästä. Näin ollen suunnitelmia ei tarvitse muokata jälkikäteen.

Pasilan Triplan ensimmäisen asuintalon rakennustyöt ovat viittä vaille valmiina. Uudet kodit valmistuvat vuoden 2019 lopussa.

Suomen suosituin lattialämmitys

Warmia on Suomen suosituin lattialämmitysratkaisujen toteuttaja, jolla on vuosittain noin 2 000 kohdetta. Yritys tarjoaa edistykselliset ja omaan tuotekehitykseensä pohjautuvat ratkaisut niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin.

Koska lattialämmityksessä ei ole näkyviä putkia tai pattereita, Warmia tarjoaa lisää vapautta sekä tilaa toteuttaa omia persoonallisia rakentamis- ja sisustamisratkaisuja.

Warmia-lattialämmitys edistää asuntojen energiatehokkuutta patentoitujen teknisten ratkaisujen ansiosta sekä huomioi myös askeläänien minimoimisen.

Vesikiertoisen lattialämmityksen lämmönlähteeksi sopivat kaikki energiamuodot, kuten kaukolämpö, lämpöpumput, öljy, sähkö tai aurinkoenergia.

Lisätietoa Warmia lattialämmitysratkaisuista

Referenssihankkeet Warmia Oy

Kalasataman terveys- ja hyvinvointi keskus TEHYKE Helsinkiin

Kalasataman terveys- ja hyvinvointi keskus TEHYKE Helsinkiin

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Kalasatamassa rakennetaan uutta Helsinkiä. Uudenlainen ja uniikki on myös lok...

Matinkylän metrokeskus

Matinkylän metrokeskus

Uudisrakennus | Espoo | 140,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Espoo. ....

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekeskus Flamingo

Uudisrakennus | Vantaa | 140,00 MEUR

Las Vegasin ensimmäisestä yökerhosta nimensä lainannut neljän eduskuntatalon ...

Kerrostalo As Oy Tampereen Näsinkeula

Kerrostalo As Oy Tampereen Näsinkeula

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Tampere...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän