Panasonicin ilmalämpöpumppu

Päivämäärä: 23.10.2013

Panasonicin uudet ilmalämpöpumput lämmittävät entistä tehokkaammin kylmissä oloissa ja tuottavat lämpöä vielä 30 asteen pakkasella. Huoneilman säätelyyn on tarjolla paljon uutta mukavuutta.

Neljästä mallisarjasta löytyy useita tehovaihtoehtoja 25–200 m2:n asuntoihin. Kaikkien energialuokka on vähintään A, VE-mallien A+++. Suurin lämmitysteho on jopa 8,4 kilowattia.

Jäähdytys on entistäkin tehokkaampaa, esimerkiksi uusien HE-mallien kylmäkerroin SEER 9,1 tekee viilennyksestä hyvin edullista. Ilmalämpöpumppu sopii kaikkien lämmitysmuotojen tueksi. KNX-väyläsovitin mahdollistaa laitteen kytkemisen kodin tietojärjestelmiin ja talotekniikkaohjelmiin.

Lähes kaikissa malleissa on nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus ja Econavi-järjestelmä, joka säätää lämmitystä ja jäähdytystä auringonpaisteen mukaan.

Lisää pakkastehoa koko mallistoon

Panasonic on ensimmäinen valmistaja, joka on laskenut vuosihyötysuhteen (SCOP) kaikille laitteilleen ja uudistanut koko mallistonsa näiden uusien vaatimusten mukaan. Tämä on parantanut hyötysuhdetta erityisesti pakkasella ja tehnyt ilmalämmityksestä entistä kannattavampaa. Vaikka laitteiden lämmönkeruu- ja luovutuspintaa on lisätty, sisäyksiköt on muotoiltu huomaamattomiksi ja kompressoreista on saatu entistä värinättömämpiä ja hiljaisempia.

Kuluttajamallistolla on neljän vuoden täystakuu. Kaukomarkkinoilta löytyy myös laaja valikoima toimistoihin ja atk-salien jäähdytykseen tarkoitettuja laitteita.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän