Paloturvaa asiakirjojen säilytykseen

Päivämäärä: 20.2.2013

Finnturva-paloturvakaappi RK-200 on suunniteltu ensisijaisesti toimiston tärkeiden asiakirjojen paloturvalliseen säilytykseen. Kaappia voidaan käyttää myös lääkeaineiden, ilotulitustarvikkeiden, patruunoiden ja räjähdysaineiden säilyttämiseen. Kaappisarja antaa SFS 4399 standardin mukaisen rakenteellisen 30 minuutin paloturvan.

Kaapit on valmistettu Suomessa.

Sisustusvaihtoehdot

Kun valitset Finnturva-paloturvakaapin, on sinulla mahdollisuus valita minkälaisilla varusteilla kaappisi haluat. Vakiovarusteena neljä säätöhyllyä, kuten kuvan kaapissa. Lisävarusteena saatavissa riippukansiotelineitä, lukittavia lokeroita ja ulosvedettäviä laatikoita. Tarvittaessa kaappi voidaan varustaa myös ilmastointiliitännällä. Nestemäisten aineiden säilytyksen yhteydessä suosittelemme RST-valuma-altaita varmuuden vuoksi kaapin pohjatasolle.

Lukot

Finnturva-paloturvakaapin vakiolukkona on avainlukko kahdella avaimella. Lisälukkovaihtoehtona myös elektroninen lukko avainlukon rinnakkaislukoksi.

Väri

Kaappien väri on RAL 9007 alumiinin harmaa

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän