Oy Jana Ab:n ympäristökalusteet

Päivämäärä: 10.2.2014

Erlau-kalustevalikoimaan kuuluu katu- ja puistokalusteita sekä terminaaleihin ja ostoskeskuksiin soveltuvia kalusteita. Lukuisia yhdistelmämahdollisuuksia peruspenkeistä suoriin ja kaareviin istuinmuodostelmiin.
Valmistaja: Erlau Ag, Saksa.

Glasdon-valikoimaan kuuluu roskakoreja ja lajitteluastioita ulos, yleisiin tiloihin ja toimistoon. Glasdonille on myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja kierrätysmateriaalin osuus pyritään pitämään mahdollisimman suurena valmiissa tuotteissa.
Valmistaja: Glasdon Ltd, Englanti.

Kuvat:

  1. Erlaun uudessa BellaVia-mallistossa on tyylikäs ja trapetsimainen muotoilu. Valittavana kaksi tyylivaihtoehtoa: Basic ja Premium. Mallistoon kuuluu penkit, pöydät, rahit, pollarit, istutusaltaat ja pyörätelineet.
  2. Uusi Sherwood roska-astia valmistetaan erittäin kestävästä puun näköisestä läpivärjätystä Everwood polymeeristä, joka ei lohkeile, ei ruostu eikä koskaan vaadi maalausta. Saatavana kannellisena tai avoimena. Värit: Vaalea tai tumma tammi. Toimitetaan sinkityllä sisä-astialla (65 litraa) tai säkkipidikkeellä.
  3. Nexus 200 lajittelu-astiassa on helposti tunnistettavat ja näkyvät värikoodatut grafiikat sekä erimuotoiset aukot eri jätelajeille. Kuori on sään- ja iskunkestävää läpivärjättyä Durapol polyeteeniä, joka ei lohkeile, ei ruostu eikä koskaan vaadi maalausta.
  4. Tidybear karhuroskakori rohkaisee lapsia pitämään ympäristön siistinä. Kuori on sään- ja iskunkestävää Durapol polyeteeniä ja sisä-astia sinkittyä terästä.
  5. Glasdonin Phoenix penkki valmistetaan täysin säänkestävästä Enviropol kierrätysmuovista, joka ei lohkeile, ei ruostu eikä koskaan vaadi maalausta. Phoenix penkki toimitetaan valmiiksi koottuna – heti käyttövalmiina. Pituus: 1790 mm. Jalusta: musta. Istuin ja selkäpalkit: musta tai ruskea.

Maahantuonti ja myynti: Oy Jana Ab, www.jana.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän