Ovihidastimella mukavuutta liukuoven käyttöön!

Päivämäärä: 8.12.2020

Olemme jo tottuneet siihen, että esimerkiksi keittiöissä kaappien ovet sulkeutuvat rauhallisesti ja pehmeästi saranoissa olevien hidastimien ansiosta. Pidämme sitä tänä päivänä jo jopa standardina. Liukuovissa näitä ovihidastimia alkaa jo vähitellen olla lisävarusteena, mutta Helaformilla pyrimme siihen, että ovihidastimet olisivat tulevaisuudessa myös standardi kaikissa sisäliukuovissa.

Sen lisäksi, että liukuovea on miellyttävä käyttää ovihidastimen kanssa, se tuo myös vaivattomuutta kodin arkeen. Käyttäjä voi vain vetäistä liukuoven perässään kiinni jolloin ovihidastin ottaa oven pehmeästi vastaan ja sulkee sen itsestään rauhallisesti. Näin muut kodin asukkaat eivät häiriinny kiinni pamahtavien ovien äänestä. Koska hidastuksen ansiosta on enemmän aikaa ottaa sormet pois välistä, tulee hidastetusta liukuovesta samalla turvallisempi niin lapsille kuin aikuisille. 


Helaformin kehittämä Soft close on nopea asentaa ja se kestää kulutusta. Se asentuu täysin kiskon sisään ja sen voi myös asentaa liukukiskojärjestelmään jälkikäteen. Helaformilta löytyy Soft close -ovihidastimia jopa 150 kg painoisille oville asti. Mallistosta löytyy myös kevyempi ratkaisu Soft stop, joka toimii perinteisen ovipysäyttimen tavoin, mutta tekee sen kevyen vaimennetusti samalla tarraten ovesta kiinni, jotta se ei pomppaa takaisin törmätessään pysäyttimeen.

75 Flow -sarjan Soft closen ja Soft stopin asentamisesta voit katsoa videon täältä.

Referenssihankkeet Helaform Oy

Avian Elinkaarikodit

Avian Elinkaarikodit

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan Veromieheen on valmistunut YIT:n ja kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö Fas...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän