Oletko jo ilmoittautunut kiinteistöalan suurimpaan tapahtumaan?

Päivämäärä: 11.9.2017

Maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ammattitapahtuma, Kiinteistö, on aivan pian täällä. Kaksipäiväisiltä Kiinteistö-messuilta 26.-27.9. löydät kiinteistöhuollon, isännöinnin, korjausrakentamisen, pintakäsittelyn, julkisivujen kunnostamisen ja viherrakentamisen ammattilaiset tuotteineen ja palveluineen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton kanssa.

Monipuolinen ohjelma tarjoaa tietoa alan ajankohtaisuuksista: CEO, LKV Jethro Rostedt avaa esityksessään, mitkä asiat vaikuttavat asunnon arvoon ja Aalto-yliopiston professori Seppo Junnila puhuu digitalisoituvan kiinteistöalan toimintamalleista. Kiinteistöliiton johtava asiantuntija Petri Pylsy kertoo taloyhtiöiden uusista energiaratkaisuista ja Jari Virta (Kiinteistöliitto) pureutuu putkiremontteihin. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu maksutta mukaan.

Tutustu tapahtumaan, ohjelmaan, näytteilleasettajiin >>

Lue Kiinteistö-blogia >>

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän