Ohjaa valaisimia edistyksellisesti ja tehokkaasti!

Päivämäärä: 5.12.2022

DALI-2 VIE TULEVAISUUTEEN

Jos haluat ohjata valoja toimistoissa, oppilaitoksissa ja terveydenhoitolaitoksissa älykkäästi, et voi välttyä törmäämästä DALI-standardiin. Niin yksittäisten valojen kuin valaisinryhmienkin kohdistamista ja hallintaa joustavuudella, jonka kanssa on vaikea kilpailla. Samalla se yksinkertaistaa suunnittelua ja asennusta verrattuna perinteisiin valaistusjärjestelmiin ja mahdollistaa kokoonpanon muutokset ohjelmiston kautta laitteiden muokkauksen sijaan.

YHTEENSOPIVUUS ERI VALMISTAJIEN LAITTEIDEN VÄLILLÄ

Edistysaskeleet DALI-2-standardiin takaa eri valmistajien laitteiden sisäiset toiminnot ja mahdollistaa näin parhaiden laitteiden yhdistämisen samaan ratkaisuun. Paras valinta ohjaukseen: ESYLUXin DALI-2-läsnäoloilmaisin. Parantaa oleskelulaatua ja energiatehokkuutta työpaikoilla, erittäin paljon toimintoja pienessä laitteessa – sekä helppo määrittää ESY-sovelluksen kautta!

  • Parhaat mahdolliset valaistusolosuhteet sekä paras mahdollinen energiatehokkuus SymbiLogic-tekniikalla tai vakiovalonsäädöllä
  • Ohjaa koko huonetta kerralla joka 16 ryhmän ja useiden asetusmahdollisuuksien avulla
  • Asetusten manuaalinen ohitus on vaivatonta painikkeiden avulla
  • Energiatehokas kytkentä ylimääräisen kytkintoiminnon avulla
  • Ohjaus viikonpäivän ja kellonajan mukaan (esim. suunnistusvalo, jälkihehku)
  • Painikeohjatut erikoistoiminnot (esim. keskitetyt toiminnot ja hälytystoiminto)

Ohjaa koko monitoimitilaa kerralla

APC-läsnäoloilmaisimet (APC: Application Controller) ovat ESYLUXin DALI-2-ratkaisujen älykäs kytkin Näissä laitteissa yhdistyvät ohjausyksikkö, väyläjännitesyöttö, monianturisuus ja painikkeet, ja ne mahdollistavat jopa 16 ryhmän erillisen ohjauksen koko huoneessa ilman rakennusautomaatiojärjestelmää.

Koska osat on sijoitettu vain yhteen laitekoteloon, suunnittelu ja asennus on yksinkertaista. Useat erilaiset mallit tarjoavat useita erilaisia toimintoja ja lisäävät mukavuutta sekä energiatehokkuutta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän