OBO PVC johtokanavat, kevyt ja nopea asentaa

Päivämäärä: 11.9.2017

Toimistot, koulut, virastot, pieniin ja suuriin asennuksiin; OBOn muoviset johtokanavat mahdollistavat kaapeleiden asennuksen nopeasti ja edullisesti. Viimeistelty ja tyylikäs johtokanava sopii korjaus- ja uudisrakentamiseen ja materiaalia on helppo työstää kohteen mukaan. Täydelliseen valikoimaan kuuluu myös kaikki muoto-osat.

Rapid 80 Johtokanava

Johtokanava GK on valmistettu lyijyttömästä polyvinyylikloridista (PVC) ja se voidaan asentaa suoraan seinään pohjarei’ityksen ansiosta ja siihen on saatavana myös säädettävät seinäkannakkeet ja säleet. Kanavan sisällä koko matkalla kulkee C-ura johon väliseinä voidaan asentaa ilman ruuveja. Kaikissa GK-johtokanavissa on toiseen päähän esiasennetut jatkokappaleet.

Johtokanavissa käytetään 71GD kojerasioita joihin voidaan asentaa vakiokalusteita tai OBOn 45mm asennuskalusteita. Kanavaan on myös saatavana täysin ruuvittomia pistorasiapakkauksia, jotka asennetaan nopeasti painamalla paketti paikoilleen, jolloin myös vedonpoisto toteutuu samalla.

Johtokanavaa on saatavana puhtaanvalkoisena RAL9010. Muut vakiovärit on saatavana tilauksesta: valkoinen RAL9003, vaaleanharmaa RAL7035 ja kivenharmaa RAL7030.

Johtokanava GK-70110RW Snro: 1418830 ja Kansi GK-OTGRW Snro: 1418890

Rapid 45-2 Johtokanava

OBOn johtokanava tuotevalikoimaan kuuluu myös uusi Rapid 45-2 johtokanava jota on saatavana muovisena ja alumiinisena. Symmetrinen Rapid 45-2 johtokanava on perinteistä johtokanavaa pienempi kooltaan ja innovatiiviseen asennustavan ansiosta se on huomattavasti nopeampi ja edullisempi asentaa. Kanavaa on saatavana 1-, 2- ja 3- osaisena.

Johtokanavassa käytetään 45mm asennuskalusteita jotka asennetaan kanavan profiiliin painamalla ilman peitelevyjä tai muita lisäosia. Symmetrisyyden ansiosta muoto-osat on helppo valita asennustavan mukaan. Järjestelmään on saatavan kaikki tarvittavat muoto-osat, kuten esim. kiinteät ja säädettävät kulmakappaleet, tasokulmat, jatkot jne. Johtokanavaan sopivat kaikki OBOn asennuskalusteet.

Johtokanava toimitetaan aina yhdessä kannen kanssa.
Johtokanava GK53100 Snro 1465140

Referenssihankkeet OBO Bettermann Oy

Kansalliskirjaston peruskorjaus

Kansalliskirjaston peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Yli 16,00 milj.e

Vuoteen 2006 saakka Helsingin yliopiston kirjastona tunnettu Kansalliskirjast...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän