OBO lattiarasia GES R2, pieni koko, suuret ominaisuudet

Päivämäärä: 28.9.2017

Tärkeä peruste oikean lattiarasian valinnassa on lattiapinnan tyyppi.

Lattiapinnat jaotellaan hoitotavan mukaan eri tyyppeihin ja lattiarasioiden pitää sopia lattioiden puhdistusmenetelmiin esimerkiksi kuiva, kostea- ja märkäpuhdistus.
Aina kun lattiarasiat asennetaan ympäristöön, missä lattiaan kohdistuu suuria kuormia, on erittäin tärkeää valita kaikki lattiarasian osat kuormitettavuuden mukaan.

OBO Bettermann on tuonut markkinoille uuden lattiarasiamalliston, joka soveltuu myös märkäpuhdistettaville lattioille ja kestää suuria kuormia 20kN.
Märkäpuhdistettavia lattioita ovat kivi- yms. keraamiset lattiapinnat, joiden puhdistuksessa käytetään vettä ja puhdistusaineita. OBOn lattiarasiat märkäpestäville lattioille täyttävät kaikki standardin SFS EN 50085-2-2 vaatimukset myös silloin kun johdot on kytkettynä ja lattiarasia on käytössä.

OBOn lattiarasioita voidaan käyttää: valuun, onteloon ja kaksoislattiaan.

IP-luokitus: IP66 suljettuna

Rasiaa on saatavana neljää eri väriä: niklattu, messinki, kupari ja kromi ja eri kansimekanismeilla. Ulostuloputki, joka soveltuu märkäpuhdistettaville lattioille myös silloin kun kaapelit on kytkettynä, saranakansi sekä sokkokansi.

Lattiarasia voidaan kalustaa esim. 2xSuko ja 2XRJ45 kalusteilla.

Lattiarasia soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta hyvin esimerkiksi toimistoihin, autoliikkeisiin, kauppakeskuksiin ja kotitalouksiin.

Referenssihankkeet OBO Bettermann Oy

Kansalliskirjaston peruskorjaus

Kansalliskirjaston peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Yli 16,00 milj.e

Vuoteen 2006 saakka Helsingin yliopiston kirjastona tunnettu Kansalliskirjast...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän