Nyt vieläkin yksinkertaisempaa!

Päivämäärä: 1.2.2018

Foil Kit uutuus nyt myös metrin leveänä

Tekee helpoksi lämmityksen asennuksen puulattian ja laminaatin alle. Optimoitu energiatehokkaaseen lämmitykseen - pakettiin sisältyvässä EB-Therm 205 -termostaatissa on kaksi energiansäästöohjelmaa: yksi koti- ja yksi toimistoympäristöön.

Lämmityskalvo on kestävä, varmakäyttöinen ja erittäin ohut - vain 0,3 mm. Se ei sisällä halogeenia eikä PVC:tä. Ratkaisu sisältyy alan GBR-ohjeistukseen "Lattialämmitteinen puulattia".

Lämmityskalvot liitetään yhteen kaksoiseristetyillä liitäntäkaapeleilla ja kytkentäliittimillä, jotka sisältyvät pakettiin. Tätä työtä varten tarvitaan puristuspihdit.

Foil Kitin voi asentaa paikalla olevan lattiarakenteen, kuten betonin, kipsin tai lastulevyn, päälle. Vain kuiviin tiloihin. Jos lattialla on muovimatto, se täytyy poistaa ennen asennusta. Kalvo asennetaan aina yhdessä Ebisol-eristyslevyn kanssa. Näin saat energiaa säästävän järjestelmän, joka vaimentaa erinomaisesti askelten ääniä.

Ohjaus

Lattialämmitystä ohjataan EB-Therm 205 -termostaatilla. Siinä on kaksi esiasennettua energiansäästöohjelmaa: yksi koti- ja yksi toimistoympäristöön. Kaikki Ebecon lattialämmitystermostaatit ovat digitaalisia ja ne on varustettu fuzzy-tekniikalla mahdollisimman pieniä lämmönvaihteluja ajatellen.

Referenssihankkeet Ebeco Oy

Raidevaihteiden lämmitysjärjestelmät Ruotsissa

Raidevaihteiden lämmitysjärjestelmät Ruotsissa

Stockholm

Lumi, jää ja kylmyys tuottavat raideliikenteelle jatkuvia ongelmia talvisin. ...

Renova

Renova

Göteborg

Renova on Länsi-Ruotsin johtava ympäristöyritys. Se toimii jätteenkäsittely- ...

Gardemoen

Gardemoen

Oslo

Norjan suurimman lentokentän Gardemoenin kautta kulkee Oslossa vuosittain yli...

Münchenin lentokenttä

Münchenin lentokenttä

Münich

Lentokentät ovat kuin hyvin öljyttyjä koneistoja, joilla on tiukat aikataulut...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän