Nykyaikaiset rakennukset vaativat nykyaikaisia ekologisesti turvallisia materiaaleja

Päivämäärä: 30.9.2019

Nykyaikaiset rakennukset vaativat nykyaikaisia ekologisesti turvallisia materiaaleja. Kingspanilla noudatamme "vihreää politiikkaa" kaikissa tuotteissamme ja toiminnoissamme. Siksi QuadCore® -eristevaahto on täysin ekologinen, ei sisällä freoneja eikä CFC:tä ja HCFC:tä. QuadCore® on eristelevyjen Red List Free -luettelossa, vahvistettuna standardin EN 15804 mukaisesti.

QuadCore® -tuotteilla on erittäin alhainen Global Warming Potential ja Zero ODP. Ne kaikki ovat ympäristöystävällisiä ja täysin kierrätettäviä Kingspanin patentoidun kierrätysteknologian mukaisesti. Käyttämällä QuadCorea® projekteissasi, edistät vihreän rakentamisen luokituksia, kuten BREEAM, LEED, DGNB, ja autat vähentämään hiilidioksidipäästöjä maapallomme puhtaan tulevaisuuden puolesta.

Lämmöneristyskyky

QuadCoren® umpisoluinen rakenne ja ainutlaatuinen valmistusteknologia, tarjoaa markkinoilla olevien sandwich-elementtien korkeimman mahdollisen lämpötehokkuuden. Tällä QuadCore® pelti sandwich elementillä Kingspan on saavuttanut lambda-arvon 0.018 W/m·K. Se antaa jopa 20 % paremman eristystehokkuuden muihin PIR-eristeisiin verrattuna ja jopa 50 % paremman eristyskyvyn kuin mineraalivillaytimiset tuotteet.

QuadCore® -teknologia vähentää rakennuksesi lämmitys- ja jäähdytkulutusta, mikä merkitsee huomattavaa energiansäästöä. Ammattilaisten tekemät rakennusten energiatehokkuuslaskelmat osoittavat tämän numeroin.
QuadCore®-sandwich-elementtien käyttäminen projektissasi luo lisää nettotilaa, koska sama U-arvo saavutetaan muihin lämpöeristeisiin verrattuna ohuemmalla eristemateriaalilla. Takaamme, että QuadCorella® varustetut sandwich-eriste-elementit säilyttävät lämpöeristysominaisuudet ja mekaaniset suorituskykyominaisuudet 40 vuoden ajan rakennuksen elinkaaren aikana.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän