Nykyaikaiset ovipuhelimet jokaiseen kerrostaloon, laitokseen ja omakotiasuntoon

Kerrostaloissa ovipuhelimet ovat korvanneet jo vuosikymmeniä pelkät ovikellopainikkeet. Perustoimintana ulko-ovelta soitetaan asuntoon ja asunnosta vastataan ja painetaan ovenaukaisua tämän jälkeen. Vastauspuhelimessa tarvitaan vaimennuskytkin, jolla soittoääntä voidaan säätää ja tarvittaessa mykistää kokonaan. Yhä useammin pelkkä äänellä varustettu järjestelmä ei riitä ja halutaan myös hyvälaatuinen kuva, josta näkee kuka on ovella soittamassa. On mahdollista myös lisätä useita ulkopuolisia kameroita, joita voidaan katsella vastauspuhelimen kautta.

On tilanteita, jolloin asukas ei ole kotona, mutta haluaa nähdä onko joku käynyt ovikelloa soittamassa. Tällöin järjestelmä voidaan varustaa kuva- ja äänimuistilla, jolloin vastauspuhelimen muistista voidaan selata tapahtumat. Uusimmat ovipuhelimet on saatavana WIFI-ominaisuudella, jolloin oman asunnon ovipuhelin liittyy asunnon langattomaan verkkoon ja käyttäjä voi omalla älypuhelimella vastata ja avata oven. Yhteys toimii myös asunnon ulkopuolella pilvipalvelimen avulla.

Sähköisesti ovipuhelinjärjestelmä voi toimia omassa kaapeliverkossa, IP-verkossa langallisesti tai Wlan-verkossa langattomasti, Internetin kautta tai GSM-verkossa. Yhteistä näille on sama toimintaperiaate ja käyttökohteen mukaan valitaan mitä tekniikkaa käytetään.

Julkisissa laitoksissa järjestelmissä on yleensä enemmän ovia joista soitetaan toimistoihin tai henkilöille, joilla on älypuhelin ja sovellus käytössä. IP-tekniikka tuo parhaat puolensa esiin yleensä sairaaloissa ja hoitolaitoksissa olevissa järjestelmissä pitkien etäisyyksien ja mobiilisovelluksien ansiosta.

Omakotitalon turvatason kohottajana ja mukavuuden lisääjänä ovipuhelin on järkevä hankinta. Saatavana on malleja, joissa on otettu huomioon näkö- ja kuulovammaisten tarpeet.

Avalarm Oy tuo maahan CAME-ovipuhelinjärjestelmiä, jotka edustavat alan viimeisintä kehityskärkeä ja huippuunsa vietyä Italialaista muotoilua. CAME on ollut 2000-luvun alusta asti Suomen markkinoilla ja tullut tunnetuksi korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Ota yhteyttä: Tuomo Aaltonen 0400-580141  tai tuomo.aaltonen at avalarm.fi

Tervetuloa osastollemme C2 226!

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...