Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Hyvä vessa on viihtyisä ja turvallinen. Se huomioi kaikenlaiset vessassa kävijät. Taidokkaasti suunniteltuna se tukee brändimielikuvaa ja ylläpitää kiinteistön arvon. Ja se tekee sen tyylillä. WC-tila kun voi olla muutakin kuin pelkkä vessa. Parhaimmillaan se luo turvallisuuden tunteen, lunastaa luottamuksen ja varmistaa, että asiakas palaa takaisin. Se jättää hyvän mielen ja luo tunteen molemminpuolisesta arvostuksesta. Ja kaiken tämän se tekee ekologisesti ja kustannustehokkaasti – ainakin, jos vessa on Novosanin vessa-asiantuntijoiden suunnittelema. Tutustu lisää WC-suunnitteluumme.

Suunnittelussa huomioimme erityisesti lasten ja vanhempien tarpeet ja toiveet. Lapsille löytyvät esim. käsienpesualtaat oikeilla korkeuksilla ja lapsille mitoitettu WC-istuin.

Julkisilla vessoilla on huono maine. Ne koetaan pakolliseksi pahaksi – usein ihan syystä. Jokainen meistä muistaa kuitenkin sen yhden todella hyvän vessan, jossa on vieraillut. Tuon vessan palveluntarjoaja arvosti sinua tarpeeksi huomioidakseen sinut kokonaisvaltaisesti. Korona on muuttanut maailmaa paljon ja pysyvästi, mutta vessahätää se ei ole poistanut. Laadukas asiakasvessa on entistä suurempi kilpailuvaltti ja brändinrakentaja. Se paljastaa yhdeltä istumalta, miten palveluntarjoaja arvostaa asiakkaitaan ja suhtautuu turvallisuuteen ja hygieniaan, ekologisuudesta puhumattakaan.

Siksi vessoilla on väliä.

Lue lisää täältä.

Teksti: Novosan
Kuvat: Novosan

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Samankaltaiset referenssihankkeet

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...


Elisa kulma Aleksanterinkatu

Elisa kulma Aleksanterinkatu

Helsinki

Elisa Kulma on tapahtuma- ja kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille ...


Finnkino Itis

Finnkino Itis

Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen...


Iso Omena kauppakeskuksen laajennus

Iso Omena kauppakeskuksen laajennus

Laajennus | Espoo | Ei tiedossa

Espooseen Länsiväylän varteen valmistunut kauppakeskus Ison Omenan uudistukse...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän