Nosturit ja -nostoapulaitteet kaikkeen teollisuuden käyttöön

Päivämäärä: 22.8.2011

ERIKKILAn päätuotteet ovat PROSYSTEM® piennosturijärjestelmä ja SPARTAN® siltanosturi. PROSYSTEM® -tuoteperheeseen kuuluvat siltanosturit ja nostinradat alle 2000 kg:n kuormille sekä kääntöpuominosturit alle 1500 kg:n kuormille. SPARTAN® siltanosturi on alle 10 tonnin kuormille suunniteltu moderni teollisuusnosturi, jonka vakio-ominaisuuksiin kuuluu vakiona langaton ohjaus sekä kaapeliton virransyöttö. Kaikki ERIKKILAn nosturit ovat saatavilla vakiona Ominjaloin-malleina, jolloin rakennuksen tukirakenteita ei tarvitse käyttää nosturin kiinnittämiseen ja nosturin siirtäminen muuton yhteydessä on vaivatonta.

Lisäksi ERIKKILA valmistaa teollisuusnostureita aina 200 tonnin kuormiin asti ja on erikoistunut prosessiteollisuudelle valmistettuihin automaattisiin robottinostureihin.

Yrityksen pääkonttori ja tehdas toimii Kirkkonummella Masalassa, lähellä Helsinkiä. Tuotannollista toimintaa on Suomen lisäksi Virossa Tallinnassa, vuonna 1991 perustetussa tytäryhtiössä OÜ Eesti Kraanavabrik. Vuonna 2005 perustettiin Venäjälle Pietariin tytäryhtiö OOO ERIKKILA vastaamaan Venäjän kehittyvistä markkinoista. Vuonna 2009 Saksaan avattiin ERIKKILAn myyntikonttori vastamaan Keski-Euroopan myynnistä.

ERIKKILAn kehityksessä vallitsevana piirteenä on mahdollisuuksien oivaltaminen, uuden hyödyntäminen ja tekninen osaaminen. Nykyisin ERIKKILA on dynaaminen piennosturijärjestelmien valmistaja ja erikoistuotteiden maahantuoja jonka tuotemerkki kertoo yrittämisestä, teknisestä oivaltamisesta, insinööritaidosta ja peräänantamattomuudesta. ERIKKILA on maailmanlaajuisesti tunnettu merkki erityisesti laadustaan, luotettavuudestaan ja innovatiivisuudestaan.

ERIKKILAlla on useita patentteja, ISO9001:2001-laatusertifikaatti ja saksalainen DIN 18800-hitsaussertifikaatti. Yhtiö on jäsen FEM (Federation of European Material handling Manufacturers) –yhdistyksessä jo osallistuu sen puitteissa alan standardisointityöhön ollen kehittämässä ensimmäistä eurooppalaista piennosturistandardia (Light Crane Standard) ja toimien standardisointiryhmän puheenjohtajana.

Lisätietoja: ERIKKILA OY, myynti (09) 221 90 530 / sales@erikkila.com tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän