Nostavalle WC-istuimelle pelkkää positiivista palautetta

Päivämäärä: 15.1.2015

Pelkkää positiivista palautetta hoitajilta ja käyttäjiltä. ”Asukkaiden omatoimisuus lisääntynyt ja hoitajien selkävaivat vähentyneet”

Pohjoismaiden suurin kylpyhuonekonseptien valmistaja ja toimittaja Bano on tuonut markkinoille uuden wc-istuinelementin sekä korkean hygieniatason kaidealtaan, joiden toiminnallisuutta parantavat ominaisuudet ovat täysin omaa luokkaansa. Manuaalinen tai sähköinen korkeussäätö mahdollistaa kylpyhuoneessa toimimisen jopa täysin itsenäisesti vaikka toimintakyky olisi heikentynyt merkittävästi. Näin ollen myös mahdollisen avustajan työ helpottuu, kun epäergonomiset nostoliikkeet jäävät pois.

KATSO HAVAINNOLLISTAVA VIDEO:

Nouseminen wc-istuimelta VIDEO

UUSI KORKEAN HYGIENIATASON BANO 5202 –KAIDEALLAS

Altaassa vesilukko, kannakkeet ja korkeudensäätömekanismi ovat peitetty tasaisen helposti puhtaana pidettävän pinnan muodostavalla kuorella. Kuten kaikissa Bano-altaissa myös tässä mallissa tukikaiteen päät päättyvät altaan alle, eivätkä näin ollen aiheuta vaatteiden tai sormien takertumisvaaraa.

UUSI KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ BANO 5970 WC-ISTUINELEMENTTI

Bano-wc –istuinelementti voidaan asentaa tavallisen lattiakiinnitteisen istuimen tilalle

Bano-wc –huuhtelusäiliö ja korkeudensäätömekanismi asennetaan valmiin lattia- ja seinäpinnan päälle lattian vesieristettä rikkomatta. Liikkuvat osat voidaan tarkistaa/vaihtaa huuhtelupainikkeen aukon kautta. Suojakuoren voi avata kokonaan irrottamalla istuinosan ja huuhtelupainikkeen. Kaikki asennukseen tarvittavat osat sisältyvät toimitukseen.

Bano-wc –istuinelementti kestää 500kg:n rasituksen ja moottorin nostovoima on 200kg. Säätövara molemmissa malleissa on 200mm.

Moottorin ja ohjausyksikön kotelointiluokat IPX4 ja IPX5. Sisään tuleva huuhteluvesi voidaan ohjata säiliöön myös pintavetona päältä tai sivulta. Huuhtelu- ja korkeudensäätöpainikkeet voidaan sijoittaa käden ulottuville wc-tukikaiteeseen.

WC-tukikaiteet säätyvät istuimen mukana ja niissä on lisäksi 100mm erillinen pikakorkeudensäätö. Kaiteet toimitetaan erikseen.

CAD-pohjat ja muut lisätiedot Bano-konseptista: www.bano.fi

Bano on erityisryhmille suunnattujen kylpyhuonekonseptien markkinajohtaja pohjoismaissa. Ruotsissa ja kotimaassaan Norjassa Bano on alan ehdoton markkinajohtaja ja Suomessakin markkinaosuutemme kasvu on ollut todella voimakasta.

Niin asukkaat kuin hoitohenkilökuntakin arvostavat ja osaavat vaatia Banon tarjoamia toiminnallisuutta, turvallisuutta, hygieniaa ja ulkoasua parantavia ominaisuuksia.

Bano valmistaa kaikki tukivälineet omissa tehtaissaan Norjassa. Tämä takaa huipputarkan laadunvalvonnan lisäksi sen, että varustekokonaisuus on yhteneväinen niin turvallisuuden, toiminnallisuuden kuin ulkoasunkin kannalta.

Toiminnallisuuden ja turvallisuuden ohella hygienia on laatuseikka, johon Banon tuotekehittelyssä erityisesti panostetaan. Antibakteerisella pintamateriaalilla ja yhtenäisellä rakenteella saavutetaan tartuntapinnoiltaan täysin saumaton tuote, jonka hygieniataso on aivan toista luokkaa kuin pienistä osista kasatulla tuotteella.

Valittaessa Bano-konsepti saadaan paljon uusia toiminnallisuutta, turvallisuutta ja hygieniaa parantavia ominaisuuksia ilman, että tarvitsee luopua mistään hyväksi koetuista ominaisuuksista.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän