norament arago

Päivämäärä: 13.2.2017

Muotoilun ja luonnollisuuden täydellinen tasapaino

Tyylikäs, esteettinen, pelkistetty – nora systems on kehittänyt uuden kumipäällysteen norament aragon myötä vaikuttavan lattian vahvistamaan modernia arkkitehtuuria. Hillityllä, tyylikkäällä värivalikoimallaan ja marmoroidulla pinnallaan norament arago sopii täydellisesti käytettäväksi edustustiloissa. Kaikkialla, missä hyvä kestävyys, ja ainutlaatuinen tunnelma on tärkeää, kuten esimerkiksi aulatiloissa, käytävissä, museoissa tai muissa julkisissa tiloissa, kumilattia osoittaa vahvuutensa: Se viestii rauhallisuutta ja toimii samalla viehättävänä ele-menttinä luonnollisen tyylikkään pintarakenteensa ansiosta.

Vaikuttava marmorointi

”norament arago on vastaus kansainvälisten markkinoiden toiveeseen arkkitehtonisesta lattiapäällysteestä, joka tukee nykyaikaisia tilakonsepteja”, kertoo Dirk Oswald, nora systemsin tuotepäällikkö. Uutta kumipäällystettä suunniteltaessa ja nimettäessä nora-tuoteasiantuntijat saivat inspiraationsa luonnosta: ”Nimi norament arago tulee aragoniitista, yhdestä marmorin kolmesta mineraaliainesosasta”, Oswald selittää. Jotta saatiin aikaan tyylikäs marmorointi, joka antaa lattialle sen korkealaatuisen, elävän ja luonnollisen ulkonäön, oli voitettava muutamia teknisiä haasteita. ”Koneita jouduttiin asentamaan uudelleen ja päivittämään.” Asiakkaat voivat valita laatat viistoreunojen kera tai ilman, 3,5 mm:n vahvuudessa, laatan mitat ovat 1004 x 502 millimetriä.

Kuten kaikki norament-päällysteet, niin myös norament arago on täyttä kumia ja siksi erittäin kulutuskestävä. Kumilaattojen moitteeton ulkonäkö säilyy myös kovan kulutuksen alueilla vuosikymmenien ajan. Tämän lisäksi pysyvästi elastiset nora-lattiat tunnetaan myös hyvistä ergonomisista ja akustisista ominaisuuksistaan – suuri etu rakennuksissa, joissa käy paljon vierailijoita.

Kahdentoista tyylikkään harmaan sävyn valikoima

”norament aragon värejä valittaessa päädyimme tietoisesti kahteentoista tyylikkääseen harmaan sävyyn”, tuotepäällikkö Oswald jatkaa. ”Lattiapäällysteissä harmaan kaikki sävyt ovat edelleen erittäin suosittuja.” Tämän vahvistavat myös kokemukset lukuisista arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa pidetyistä työpajoista. Nämä ovat osoittaneet, että pelkistetty värivalikoima on edelleen erittäin suosittu, kun halutaan antaa tiloille moderni ja samanaikaisesti luonnollinen tyyli.

Referenssihankkeet nora flooring systems Oy

UPM-Kymmene Oyj:n toimitalo

UPM-Kymmene Oyj:n toimitalo

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Biofore Taloksi nimetty rakennus nousi komealle ja keskeiselle paikalle pääka...

Vuoreksen koulukeskus I-vaihe

Vuoreksen koulukeskus I-vaihe

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Vuores-talo sijaitsee Tampereen Vuoreksen kaupunginosan laidalla puistoalueen...

Oppimiskeskus Fellmannin korjaus

Oppimiskeskus Fellmannin korjaus

Korjaus | Lahti | 5-10 milj €

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa yliopisto, korkeakoulut, joka koostuu rak...

Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaala

Laajennus | Hyvinkää | 12,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Hyvinkää. . R...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän