Nopeasti tasoittuvat Casco Floor Expert hybridilattiatasoitteet

Päivämäärä: 16.5.2019

Ammattimainen lattiatasoitevalikoimamme kasvaa kahdella uudella hybriditasoitteella – Casco Floor Expert HL 10:llä ja Casco Floor Expert HL 50:llä.

Nämä nopeasti tasoittuvat ja itsesiliävät hybridilattiatasoiteet pohjaavat Active Dry –hybriditeknologiaan.

Hybriditeknologia yhdistää alhaisen kutistuman tasoitteen sekä sementtisideaineet kestävän yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tekonologian etuja ovat lyhyt kuivumisaika minkä ansiosta tasoitteet ovat päällystettävissä 5 mm asti jo 6 tunnin kuluttua levityksestä. Laasti on helppo työstää  ja sen etuja ovat myös lujuuden kehittyminen sekä alhainen kutistuma ja laajentuminen. Tasoitteet ovat erittäin kovia ja kestäviä ja ne sopivat myös lattialämmitysjärjestelmiin. Tuotteet ovat M1 ja EC1 Plus R –sertifioituja.

Hybriditeknologia mahdollistaa samana päivänä tapahtuvan pinnoitustyön myös suurille kerrospaksuuksille. Hybridituotteet on suunniteltu kestämään vaihtelevia olosuhteita työmaalla.

Casco Floor Expert on tuotemerkki lattia-alan ammattilaisille, josta löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita ammattilaisten tarpeisiin. Tuotevalikoimassa on kattavasti erilaisia ratkaisuja lattianvalmistukseen luotettavasti yhdeltä valmistajalta; lattiatasoitteet, lattialiimat, pohjusteet ja tarvikkeet.

Casco Floor Expert tuotemerkin päämääränä on tarjota lattiantekijöille tutkitusti yhteensopivat tuotteet lattian valmistukseen, luotettavasti yhdeltä valmistajalta.

For experts from experts.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje