NK4 Warm

Päivämäärä: 26.2.2016

NK4 Warm

NK4 Warm on kaksikankainen kangasnosto-ovi johon on lisäksi kiinnitetty kaksi eristekerrosta lämmön ja äänen eristämiseksi. Sitä voidaan käyttää myös kokonaisena nostoseinänä.

Warmissa on viisi runkovahvuutta; 120 (NK4L Warm Lite), 180, 280, 400 ja 800 mm. Oven runkovahvuus määräytyy oven koon mukaan, esim. 400 mm rungolla yksittäisen ovilehden leveys voi olla 40 m ja korkeus 35 m. Moniovijärjestelmissä oven leveyttä ei ole rajoitettu Champion Door nousevan tukijalan ansiosta. Warm- teollisuusoven saa myös erikoisvalmisteisena jolloin yksittäisellä ovella ei ole kokorajoituksia, runkovahvuus voi olla silloin jopa 800 mm.

Nerokkaan tekniikkansa ansiosta Champion Door- teollisuusovet ovat erittäin varmatoimisia vaikeissa käyttöolosuhteissa ja niiden huollon tarve on vähäinen. Nosto-ovet ovat myös turvallisia, moottori on varustettu sisäänrakennetulla jarrulla ja sivuohjaimet putoamistarraimilla.

Lämpöeristetty NK4 Warm teollisuusovi sopii erinomaisesti lämpimän tilan ulko-oveksi sekä kylmän ja lämpimän tilan väliin. Tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta kosteuden kondensoituminen on erittäin vähäistä.

Champion Door -ovien rakenne sisältää vähän mekaanisesti kuluvia osia, siksi jää ei aiheuta toimintaongelmia kuten perinteisissä oviratkaisuissa. Ovikangas on aina UV-suojattu, siihen voidaan lisätä myös murtosuojaus tai se voidaan varustaa ikkunoilla. Warm- teollisuusoviin on saatavana useita eri ohjausvaihtoehtoja sekä lisävarusteita.

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...