NK4 Warm

Päivämäärä: 26.2.2016

NK4 Warm

NK4 Warm on kaksikankainen kangasnosto-ovi johon on lisäksi kiinnitetty kaksi eristekerrosta lämmön ja äänen eristämiseksi. Sitä voidaan käyttää myös kokonaisena nostoseinänä.

Warmissa on viisi runkovahvuutta; 120 (NK4L Warm Lite), 180, 280, 400 ja 800 mm. Oven runkovahvuus määräytyy oven koon mukaan, esim. 400 mm rungolla yksittäisen ovilehden leveys voi olla 40 m ja korkeus 35 m. Moniovijärjestelmissä oven leveyttä ei ole rajoitettu Champion Door nousevan tukijalan ansiosta. Warm- teollisuusoven saa myös erikoisvalmisteisena jolloin yksittäisellä ovella ei ole kokorajoituksia, runkovahvuus voi olla silloin jopa 800 mm.

Nerokkaan tekniikkansa ansiosta Champion Door- teollisuusovet ovat erittäin varmatoimisia vaikeissa käyttöolosuhteissa ja niiden huollon tarve on vähäinen. Nosto-ovet ovat myös turvallisia, moottori on varustettu sisäänrakennetulla jarrulla ja sivuohjaimet putoamistarraimilla.

Lämpöeristetty NK4 Warm teollisuusovi sopii erinomaisesti lämpimän tilan ulko-oveksi sekä kylmän ja lämpimän tilan väliin. Tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta kosteuden kondensoituminen on erittäin vähäistä.

Champion Door -ovien rakenne sisältää vähän mekaanisesti kuluvia osia, siksi jää ei aiheuta toimintaongelmia kuten perinteisissä oviratkaisuissa. Ovikangas on aina UV-suojattu, siihen voidaan lisätä myös murtosuojaus tai se voidaan varustaa ikkunoilla. Warm- teollisuusoviin on saatavana useita eri ohjausvaihtoehtoja sekä lisävarusteita.

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän