NIBE tarjoaa monipuolisia ratkaisuja suurten kiinteistöjen lämmitystarpeeseen

Päivämäärä: 3.10.2012

NIBE F1345 on helppokäyttöinen, tehokas ja hiljainen uuden sukupolven kiinteistömaalämpöpumppu

Isoihin kiinteistöihin tarkoitettu F1345 on oikea ratkaisu, kun lämmöntarve on suuri. F1345-maalämpöpumppuja voidaan kytkeä sarjaan jopa 9 kappaletta, jolloin saavutetaan 540kW:n nimellisteho. Pumpussa on kaksi kompressoria, mikä mahdollistaa erittäin monipuolisen käytön. Lämmönlähteenä voidaan käyttää kalliota, maaperää tai järveä.

Laitteiston asennus ja huolto on helppoa. F1345-sarjan maalämpöpumpun kylmäyksiköt voidaan helposti irrottaa ja kuljettaa laitteet parin miehen voimin ahtaisiinkin tiloihin. Moduulirakenteen ansiosta myös huolto on vaivatonta. Ohjauspaneeli tuo merkittävän parannuksen kiinteistölämpöpumppujen käytettävyyteen. Lämmitysjärjestelmän tilasta, lämpötiloista ja käyttöajoista saadaan jatkuvasti selkeää ja ajantasaista tietoa.

Kyseessä on NIBEn lämpöpumppujen edistyksellisin ja helppokäyttöisin malli; se tuo merkittäviä säästöjä ja madaltaa entisestään maalämmön käyttöönottokynnystä suuremmissa kiinteistöissä. NIBE Ilma/vesilämpöpumppu on taloudellinen ja ekologinen valinta myös suuriin kiinteistöihin

NIBE Energy Systems on tuonut markkinoille myös suuriin kiinteistöihin suunnitellut ilma/vesilämpöpumput, joiden täysin uusittu tekniikka mahdollistaa ulkoilmasta saatavan energian hyödyntämisen aina -25 °C:n pakkasiin saakka. NIBE F2300 ilma/vesilämpöpumppusarjan pumput ovat hyvä ratkaisu uusiutuvan energian käyttöön suurten kiinteistöjen vesikiertoisissa lämmitysratkaisuissa – erityisesti silloin, kun maalämpöä ei voida kohteessa hyödyntää.

NIBE F2300-sarjassa on kaksi eritehoista lämpöpumppua 14 ja 20 kW. Laitteet voidaan myös kytkeä sarjaan, jolloin maksimissaan 9 lämpöpumppua voidaan liittää yhteen ja kasvattaa tehoaluetta suuremmaksi. Suuresta antotehostaan huolimatta laitteet ovat markkinoiden hiljaisimpia.

Tuotteet on kehitetty ja rakennettu pohjoismaisiin olosuhteisiin, joten niissä on mm. valmiiksi asennettuna sulatuksella varustettu kondenssivesiallas. Ilma/vesilämpöpumppu tarvitsee parikseen lisälämmönlähteen, esim. NIBE VVM 500 kattila-varaajayhdistelmän. Myös olemassa olevaa puu- tai öljykattilaa voidaan käyttää erinomaisesti tähän tarkoitukseen.

Olemme mukana FinnBuild messuilla osastolla 6e69. Tervetuloa!

Lisätietoja:
NIBE Energy Systems Oy puh. 09 274 6970

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet NIBE Energy Systems Oy

Hakalankatu 6

Hakalankatu 6

Salo

Asunto Oy Hakalankatu 6 sijaitsee Salon kaupungissa. Kiinteistö muodostuu kol...

As Oy Kuusamakuja

As Oy Kuusamakuja

Tampere

As Oy Kuusamakuja on Tampereen Peltolammilla sijaitseva kahden kerrostalon ta...

Auto-Din Oy

Auto-Din Oy

Karjaa

Moottoriajoneuvojen ja moottoripyörien tukku-ja vähittäiskauppaan sekä huolto...

As Oy Nuoli

As Oy Nuoli

Tampere

As Oy Nuoli on Tampereen Nuolialassa sijaitseva 14 asunnon pienkerrostalo. Yh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi