Nautic Hygienic Flush

Päivämäärä: 31.1.2017

– Hygieeniset WC-istuimet kaikkina versioina

Maailman ehkä hygieenisin WC-istuin Nautic Hygienic Flush (HF) on nyt saatavana kaikkina eri versioina:

  • Nautic 1500 HF (S-lukko, piilojalka)
  • Nautic 1591 HF (S-lukko, avoin ”isojalka”)
  • Nautic 1510 HF (P-lukko, piilojalka)
  • Nautic 1546 HF (S-lukko, piilojalka, korotettu malli 460 mm)
  • Nautic 1596 HF (S-lukko, avoin ”isojalka”, korotettu malli 460 mm)
  • Nautic 1522 HF (seinä-WC, seinän ulkopuolinen vesisäiliö)

Nautic 1522 HF on suunniteltu erityisesti sairaalakäyttöön.

Hygienic Flush WC-istuimien avoin huuhtelukaulus on helppo pitää puhtaana ja siivouskemikaalien tarve on normaalia vähäisempi. Hygienic Flush -malleissa on kokonaan lasitettu pieni huuhtelureunus, jonka ansiosta koko WC-kulho voidaan ilman roiskeita huuhdella aivan yläreunaa myöten.

Nautic Hygienic Flush WC-istuimissa on ergonominen korotettu huuhtelupainike. Huuhdeltaessa painiketta ei tarvitse painaa posliinipinnan sisään. Tämä mahdollistaa huuhtelun helposti myös silloin, kun käyttäjän sormivoimat ovat tavallista vähäisemmät.

Vakiokannen lisäksi saatavana kova istuinkansi, joka voidaan lisäksi valita Soft close –mekanismilla. Tällöin istuinkansi sulkeutuu hitaasti ja äänettömästi. Soft close –istuinkannen saa myös mustana.

Nautic WC-istuimet voidaan myös varustaa käsituilla (nro 3055). Niiden yhteydessä voidaan myös valita Care-istuinkansi, jota on saatavana neljää eri väriä. Care-istuinkannen yläpinta on muotoiltu koveraksi, jolloin sen päällä on turvallista istua.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän