Näin helposti liukuovi asentuu seinälle!

Päivämäärä: 15.10.2020

Liukuovien asennuksesta tuntuu olevan paljon epätietoisuutta niin ammattilaisten kuin kotinikkareidenkin keskuudessa. Asennusohjeita kyllä löytyy, mutta niiden tulkinta ei aina ole niin helppoa. Helaform halusi parantaan tilannetta tekemällä selkeät asennusvideot liukukiskojärjestelmien asennuksesta.

– Huomasimme, että markkinoilla on melko vähän step-by-step -tyyppisiä asennusvideoita tarjolla liukuoville. Ajattelimme, että kun saimme uudistettua 75 Flow-sarjan asennusohjeet niin tehdään samalla niistä laadukkaat ja selkeät asennusvideot palvelemaan asiakkaitamme sekä inspiroimaan kaikkia, jotka pohtivat miten liukuovi toimii ja voisiko sellainen sopia juuri heille, Helaformin markkinoinnista vastaava Teemu Malva kertoo.

Asennusvideoita tehtiin yhteensä 4 kappaletta, jotka toteutettiin aidossa omakotitalokohteessa ammattiasentajan toimesta. Kätevillä videoilla opastetaan vaiheittain kuinka asennetaan liukukiskojärjestelmä seinään standardilaakaliukuovella, joten nyt niin kuluttajat kuin ammattiasentajat voivat katsoa videoita helposti esim. mobiililaitteella suoraan työmaalla. Tämä nopeuttaa asennusta huomattavasti.


Asennusvideot löytyvät Helaformin MATERIAALIPANKISTA, sekä Helaformin YOUTUBE-kanavalta. Videot on saatavilla suomen- ja englanninkielisinä.

75 Flow sarjahan on tunnettu siitä, että sama Flow-kisko toimii järjestelmän ytimessä, johon yhdistämällä erilaisia osia kuten peitelevyjä saadaan ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan eri ratkaisuja aikaiseksi. Sen lisäksi, että tämä helpottaa sisäliukuovien sarjojen ymmärtämistä, se myös mahdollistaa sen, että sarjaan pystyy myös jälkikäteen asentaa lisäosia, kuten esimerkiksi Soft close-ovihidastimia.

Referenssihankkeet Helaform Oy

Avian Elinkaarikodit

Avian Elinkaarikodit

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan Veromieheen on valmistunut YIT:n ja kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö Fas...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän