Modernit ja tyylikkäät designkiukaat Mondexilta

Päivämäärä: 17.7.2024

Esittelyssä Mondexin kolme kotimaista designkiuasta: Rakka, Kaira ja Aura ovat uniikeilla ominaisuuksilla varustettuja kiukaita, joista löytyy myös WiFi-etäohjaus!Rakka

Mondex Rakka on ainutlaatuinen designkiuas, jonka patentoitu rakenne korostaa kiven luonnollista karheaa kauneutta. Kiukaassa ei ole verkkoa lainkaan, vaan löylypinta on välittömästi siinä, minne vesi heitetään. Kiukaan rakenne ja kivimäärä höyrystää veden niin, että löylyt ovat mehevät, pitkät ja kosteat – aivan kuin puukiukaassa.

Rakka on saatavilla kolmessa eri teholuokassa, joten sen soveltuu niin pieniin kuin suurempiinkin saunoihin. Sen voi myös asentaa joko vapaaseen tilaan tai upottaa lauderakenteeseen. Upotuskaulus, suojakaide ja korotusosa ovat ostettavissa lisätarvikkeina.

E2-mallin helppokäyttöinen erillisohjain lämmittää saunasi energiatehokkaasti. Ensimmäisillä käyttökerroilla ohjain tunnistaa saunasi ja oppii ylläpitämään tilan lämpöä optimaalisesti. Kiukaan voi valita myös perinteisellä, mekaanisella ohjauksella (M-malli).
 Kaira

Mondex Kaira on monipuolinen lattiakiuas, jonka kivimäärä on 100 kg. Kiukaan voi jättää seisomaan vapaana tai upottaa lauteisiin  ilman erillisiä lisävarusteita.

Mikäli etsinnässä on tyylikäs upotettu kiuas, on Kaira sopiva valinta. Rakenteensa ansiosta kiuas ei jätä upotettuna edes lauteisiin tulevaa aukkoa näkyviin – suojaetäisyys lauteeseen on vain 4mm.

Myös Kairassa on helppokäyttöinen erillisohjain, joka lämmittää saunan energiatehokkaasti ja oppii tunnistamaan saunan sekä ylläpitämään tilan lämpöä.
 Aura

Mondex Aura on kaunis kulmakiuas, joka käyttää tehokkaasti saunan neliöitä. Saunan nurkkaan, seinään asennettava kiuas käyttää neliöt, jotka muuten jäisivät herkästi hukkatilaksi. Koska kiukaan paino on sen omilla jaloilla, ei seinään kuitenkaan kohdistu painorasitusta. Auran voi myös upottaa lauderakenteisiin.

Auran moderni ja linjakas muotoilu tuo saunaan tyylikkään ilmeen. Kiukaan 70 kg:n kivimäärästä saa erilaiset löylyt heittämällä vettä joko kiukaan etuosaan tai päälle.

Myös Aurassa on erillisohjain, joka lämmittää saunan energiatehokkaasti sekä tunnistaa saunan ja oppii ylläpitämään tilan lämpöä optimaalisesti.

WiFi-etäohjaus

Kaikki esitellyt E2-kiukaat ovat saatavilla myös WiFi-etäohjauksella. Kiuasta voi ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella käyttäen erillistä sovellusta. Sovelluksella voit hallita kiukaan päälläoloa, ajastaa saunan sekä asettaa lämpötilan – sovellus ilmoittaa myös, kun tavoitelämpötila lähestyy ja voit siirtyä löylyihin. 

WiFi-sovellus tarjoaa hyödyllistä tietoa kiukaasta: se mm. pitää kirjaa saunomiskerroista ja muistuttaa, kun kiuaskivien vaihtoväli on täyttymässä. Sovellukseen voi myös asettaa sähkön hinnan ja seurata, paljon saunominen maksaa.

Mondexin WiFi-kiukaat ovat turvallinen valinta myös lapsiperheisiin. Ennen kuin saunan voin asetta valmiustilaan, tulee kiukaan käyttäjän tarkistaa, että esimerkiksi kiukaan päälle ei ole asetettu mitään tavaraa. Kun kiuas on asetettu valmiustilaan, voi sen ajastaa lämpenemään haluamanaan ajankohtana. Turvallisuussyistä kiukaan mukana tuleva ovisensori tunnistaa, mikäli saunan ovi avataan kesken ajastuksen, ja keskeyttää ajastuksen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje