Moderni ja käyttäjäystävällinen kulunohjaus – Axema

Päivämäärä: 18.11.2019

Axema on uusi ruotsalainen kulunohjausjärjestelmä, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon käyttöön. Järjestelmä mukautuu juuri tarpeen mukaan.

  • TOIMISTOLLE Perinteisen kulunohjauksen lisäksi selväkieliset ennakkovaroitukset, hälytysohjaukset ja etähallinta ovat suosittuja älykkäitä toimintoja.
  • TOIMITILOIHIN Axeman avulla luodaan turvallisempi ympäristö sekä asiakkaille että työntekijöille julkisissa tiloissa, myymälöissä ja kauppakeskuksissa, joissa on suuri kävijämäärä.
  • TEOLLISUUTEEN Teollisuuslaitoksessa on tärkeää, että työ virtaa keskeytyksettä. Lisäksi työntekijöiden ja tavarantoimittajien on voitava kulkea sujuvasti ovista, porteista ja hisseistä. Ohjelmoitavien kulkukorttien ja kauko-ohjaimien ansiosta jokaiselle voidaan luoda henkilökohtaiset kulkuoikeudet. Sujuva liikkuminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa.
  • KOTIIN Axema on sopiva kotien kulunohjaukseen. Lisäksi se voidaan integroida hälytysjärjestelmän kanssa. Jokaiselle asukkaalle voidaan yksilöidä omat etätunnisteet. Axema on täydellinen myös vuokra-asuntojen ja -mökkien kulun hallintaan.

Yksinkertaisesta tuotteesta laajaksi järjestelmäksi

Axema koodilukko sopii esimerkiksi kerrostalojen parkkihalleihin sekä sähköisten ovien ja porttien avaamiseen. Koodilukko on yksinkertainen ohjelmoida ja koodin vaihtaminen onnistuu nopeasti.

Axema kulunohjauspääte on älykäs ja nopeasti asennettava offline-järjestelmä. Yhdellä kulunohjauspäätteellä hallitaan koko järjestelmää ja tieto jaetaan muihin lukulaitteisiin langattomasti.

Kulunohjauspääte on laajennettavissa monipuoliseksi kulunohjausjärjestelmäksi, kun tarvitaan enemmän ominaisuuksia.

Turvallista ja ohjattua kulkua

Axema kulunohjausjärjestelmä on moderni ja käyttäjäystävällinen. Se on helppo suunnitella, asentaa, ottaa käyttöön ja hallita. Kulunohjausjärjestelmään voidaan lisätä jopa tuhat ovea tai toimintoa, kuten hissien ohjaus, hälytysten ohjaus, sisäpuhelinpalvelu, kiinteistön postilaatikot ja tietonäytöt.

Oven hallinta mahdollistaa seuraavan oven avauksen sähkölukolla ilman lukijaa, kun ensimmäisestä ovesta on jo kuljettu. Esimerkiksi, kun sisäänkäynti on ohitettu, muut ovet avautuvat käyttäjille määrättyihin pääsyihin. Ajastinta käytetään seuraavien ovien aukioloviiveen asettamiseksi. Vierailijalle voidaan avata yhtäaikaisesti kulku sekä pääovista että useista muista ovista määränpäähän asti.

Lisäksi Axema tarjoaa monipuoliset ratkaisut poistumisteiden valvontaan.

Axema-kulunohjaustuotteiden maahantuojana toimii FSM Oy.

Referenssihankkeet FSM OY FONEL SECURITY MARKETING

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Pohjolan valkoiseksi kaupungiksikin tituleeratun Oulun keskustaa valaisee vii...

Ranta-Tampella

Ranta-Tampella

Tampere

Ranta-Tampella sijaitsee Tampereen keskustan pohjoisreunalla, Näsijärven rann...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje