Modeo kalusti VR Groupin uuden pääkonttorin

Päivämäärä: 17.9.2018

Kun VR Groupin pääkonttori muutti Pasilan Iso Paja -toimistorakennukseen, kalustetoimittajaksi urakkaan valikoitui Modeo.

Pääkonttorin muuton myötä VR Groupin lähes 800 työntekijälle tarvittiin moderni tukikohta, joka tehostaisi toimintoja, parantaisi viestintää ja purkaisi siiloja. Samalla VR Group siirtyi käyttämään nimeämättömiä työpisteitä, eli kenelläkään ei enää ole ”omaa” pöytää, vaan paikka haetaan sieltä mistä tilaa löytyy.

Pääkonttorin kalustaminen oli Modeolle yksi suurimmista kertaluontoisista kalustusprojekteista. ”Isoon Pajaan toimitettiin muun muassa 700 sähköpöytää, joihin osaan toimitettiin myös seinäkkeet, 1 300 työtuolia, 100 satula- ja aktiivituolia, 450 neuvottelu- ja muuta pöytää, yli 300 neuvottelu- ja muuta tuolia, 400 kaappia, lokeroa ja muuta säilytintä, 150 sohvaa, nojatuolia ja rahia sekä lisäksi paljon muuta”, kuvailee Modeon asiakkuusjohtaja Tuukka Mustonen vuoden yhtä suurinta projektia.

VR Groupin uusi pääkonttori on moderni monitilatoimisto, jossa sopivia tiloja on niin ad hoc -neuvonpidolle, tiimityöskentelylle kuin kiireettömälle kahvikupposelle lounge-tilassa. Onnistuneen lopputuloksen kalustusprojektissa ratkaisi tiivis yhteistyö VR Groupin, suunnittelutoimiston Workspacen ja Modeon välillä.

Referenssihankkeet Modeo Oy

Tullin toimitilat Pasilaan

Tullin toimitilat Pasilaan

Helsinki

Kun Tulli muutti Helsingin Pasilaan uusiin tiloihin, haluttiin työntekijät tu...

Lääkeyhtiö Merckin toimitilat

Lääkeyhtiö Merckin toimitilat

Espoo

Lääkeyhtiö Merck aloitti tilasuunnittelun puhtaalta pöydältä siirtyessään uut...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän