• Modeo ei nuku talviunta

Modeo ei nuku talviunta

Vuoden lähestyessä loppuaan on syytä katsastaa toimistosi tai toimitilasi kalustetarpeet. Me Modeossa vastaamme niihin viikolle 52 saakka.

Varastomme on täynnä Modeo-esitteen yleisimpiä ja kysytyimpiä tuotteita. Toimitukseen löytyy heti esimerkiksi sähköpöytiä, erilaisia työtuoleja sekä satulatuoleja.

Ehkä etsit seisontamattoja, sermejä, sohva- ja aulakalusteita, ergonomiatuotteita tai valaisimia? Ne kaikki löydät meiltä, kuljetus- ja asennuspalvelua unohtamatta.

Olemme avoinna loppuvuoden kaikki arkipäivät, myös kaikki viikon 52 arkipäivät. Tuotteita toimitamme tarvittaessa muutaman päivän toimitusajalla vuoden loppuun saakka.  

Päivitetyn Modeo-esitteen löydätte täältä.

Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja teemme tarjouksia koko myyntitiimimme voimin. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta myynti@modeo.fi tai puhelimitse numerosta 0207 920 270. 

Koko Modeon tuotevalikoima on nähtävillä verkkokaupastamme osoitteessa www.modeo.fi

Outlet -osiosta löytyy myös paljon yksittäisiä kalusteita poistohinnoilla.

Tuotetiedot
RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...