Lohjan Asuntomessut 2021: Järven sydän

Järven Sydän on yksikerroksinen avara koti, jossa on keskitytty toiminnallisuuteen.

Liitetyt tuotteet: Liukuovet

Liukuovet

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkuisina ja tarvittaessa myös koko huoneen levyisinä. Valmistamme liukuovet millintarkasti mittojen mukaan. Kauttamme onnistuvat toki myös pienet ovet. Meiltä löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaiseen tilaan.

Liitetyt tuotteet: Säilytys

Säilytys

Mittatilaustyönä toteutettu, sinun tarpeitasi vastaava kaappi on käytännöllinen ja myös kaunis osa kotiasi. Ammattitaitoisen palvelumme avulla luot täydellisen säilytysratkaisun mihin tahansa tilaan. Meiltä saat kaapistot liuku- tai saranaovilla, walk-in vaatehuoneet, tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

Lohjan Asuntomessukohteesta Järven Sydän löytyy Mirror Linen toteuttama walk-in vaatehuone sekä liukuovikaapistoja eteisestä ja makuuhuoneista.

Järven Sydän on yksikerroksinen avara koti, jossa on keskitytty toiminnallisuuteen. Vanhempien makuuhuoneen yhteyteen toteutettiin ylellinen walk-in vaatehuone. Vaatehuone on U-mallinen, eli kaapistot kiertävät kolmella seinällä. Vaatehuone on leveydeltään yli kolme metriä ja syvyydeltäänkin lähes kaksi metriä, mikä mahdollisti monipuolisesti eri toiminnallisuuksia: vaatetankoja, laatikoita, hyllyjä ja korulokerikoita. Materiaalina vaatehuoneessa on vaaleanharmaa levy.

Eteisessä on Mirror Linen liukuovikaapisto sävyssä harmaa väre. Liukuovissa on kirkas peili, joka on kehystetty grafiitin värisellä Classic Mini -kehyksellä. Kirkas peili tuo mukavasti avaruutta tilaan ja on näppärä valinta eteiseen. Säilytyksen suhteen tarvetta oli eniten tankotilalle, jota kaapistossa onkin runsaasti. Lisäksi kaapistossa on koreja ja hyllyjä, joihin saa kätevästi säilöttyä esimerkiksi pipot, lapaset ja huivit.

Lastenhuoneisiin kaivattiin paljon säilytystilaa. Molemmissa huoneissa on samannäköiset kaapistot eri mitoituksella. Kumpaankin huoneeseen on suunniteltu lapsen tarpeisiin sopivat säilytystilat. Korien lisäksi molemmissa kaapistoissa on hyllyjä ja tankotilaa. Lastenhuoneen kaapistojen runko on valkoista sileää levyä. Molemmissa on kolme liukuovea, joista yksi on kokonaan kirkasta peiliä ja kaksi vaalea saarni -levyä valkoisin vaakalistoin. Kehyksenä on valkoinen Classic Mini. Kaikki talon liukuovet varustettiin myös hidastimilla, jotka tuovat turvallisuutta ja käyttömukavuutta kaapistoihin.

Lue sivuiltamme asukkaiden kommentit yhteistyöstä Mirror Linen kanssa: Lohjan Asuntomessukohde Järven Sydän

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Mirror Line Oy

Liukuovet

Liukuovet

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkuisi...


Säilytys

Säilytys

Mittatilaustyönä toteutettu, sinun tarpeitasi vastaava kaappi on käytännöllin...


Lasiseinät ja -ovet

Lasiseinät ja -ovet

Mirror Line toteuttaa lasiseinät, tilanjakajat ja ruudukolliset tilanjako-ove...


LADON Ovi

LADON Ovi

LADON Ovi – Liukuovi toiseen maailmaan


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Mirror Line Oy

Loviisan Asuntomessut 2023

Loviisan Asuntomessut 2023

Loviisa

Uudisrakentamisessa sisustusvalintoja ohjaa usein yksilöllisyys, ajattomuus j...

R Mokki Oy – toimistotilat

R Mokki Oy – toimistotilat

Seinäjoki

R Mokki Oy:n toimistotilat

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi