Mikrobivapaat seinäpinnat säästävät monelta bakteeritartunnalta

Päivämäärä: 20.10.2016

Fintexin markkinoille tuoma hygieenisten tuotteiden tuoteperhe on suunniteltu ja kehitetty alan johtavien toimijoiden kanssa yhteistyössä. Tuoteperheeseen kuuluu antibakteerinen erittäin kovaa kulutusta kestävä KSM 25 HS puolihimmeä pintamaali ja HomeStop antibakteerinen lasikuitutapetti. Molemmissa tuotteissa käytetään metallisuoloja antamaan antibakteerinen ominaisuus. Niissä ei siis käytetä varsinaisia biosidejä antibakteerisuuden saavuttamiseksi.

Esimerkiksi julkisissa tiloissa on ehjät seinäpinnat helpohko pitää puhtaina ja mikrobivapaina ihan pelkällä seinien pesulla ja siivouksella. Kun seiniin tulee kolhuja, oli seinän pinnan alla sitten rakennuslevy, tasoite tai muu vastaava rakenne, vaikeutuu bakteerien puhdistus niistä oleellisesti. Ongelman ratkaisuna voidaan käyttää Fintexin hygieenistä tuoteperhettä. Siinä antibakteerisen Fintex KSM25 HS maalin alla oleva HomeStop (mikrobit pysäyttävä) lasikuitutapetti eliminoi mikrobit myös maalipinnan vaurioitumisen jälkeenkin.

Samaa järjestelmää voidaan käyttää myös esimerkiksi maatiloilla tiloissa joissa vaaditaan erittäin hyvää hygieniatasoa.

Suurin referenssikohde tällä hetkellä on Seinäjoen keskussairaalan saneeraus, jossa on käytetty tuhansia neliöitä HomeStop-lasikuitapettia.

Lisätietoja www.fintex.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän