Mikä tekee asentajan työstä helpompaa?

Päivämäärä: 23.3.2020

Monissa saneerauskohteissa tai isoa projektia suunniteltaessa aika on rahaa. Kun asennettavana on kymmeniä kylpyhuoneita ja wc-istuimia, hyvällä suunnittelulla ja helposti asennettavilla tuotteilla työ sujuu joutuisasti. IDOn saniteettikeramiikka ja kylpyhuonekalusteet on suunniteltu helposti asennettaviksi ja keskenään yhteensopiviksi.

Kalustesarjat IDO Glow, IDO Elegant ja uusin tulokas IDO Light sisältävät kaikki useita kalustevaihtoehtoja, joista saa suunniteltua erilaisia kylpyhuonekokonaisuuksia, erikokoisiin tiloihin. IDOn wc-istuimia, -peilejä, -suihkuja ja -pesualtaita voi niin ikään yhdistää joustavasti eri kalustesarjoihin. Keraamisten wc-istuinten uusin malli, on erityisesti saneerauskohteisiin ja pienempiin asuntoihin suunniteltu korkea wc-istuin, IDO Glow 67. Tässä mallissa on vakiona Glow-istuimien erityisominaisuudet, kuten Rimfree-huuhtelu ja Fresh-wc-toiminto. Asentaja voi myös valita mallin, jossa on poistoputkiliitäntä pesukonetta tai pesuallasta varten.

Kattavista asennusvideoistamme näet, miten tuoteasennukset ja -huolto tehdään, ja asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet ja varaosat projektiisi. Mikäli tarvitset teknistä apua, tekninen tukemme ja myynti auttavat isompien projektien laskelmissa ja muissa tuotekysymyksissä. 

IDOlta saat kattavan tavarantoimituksen kylpyhuoneprojekteihisi - Tarvitsetko muuta?

Lue lisää ido.fi/ammattilaiset

Referenssihankkeet Geberit Oy

Koskikeskuksen peruskorjaus

Koskikeskuksen peruskorjaus

Korjaus | Tampere | 38,00 milj €

Koskikeskus sijaitsee Suomen kakkos-talousalueen, Tampereen, ydinkeskustassa....

Ylöjärven ABC

Ylöjärven ABC

Uudisrakennus | Ylöjärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa huoltoasemat, paikkakunnalla Ylöjär...

Helsingin Messukeskus laajennus

Helsingin Messukeskus laajennus

Laajennus | Helsinki | Ei tiedossa

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa näyttelytilat, paikkakunnalla Helsinki....

Forssan Prisma

Forssan Prisma

Uudisrakennus | Forssa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Forssa. ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän