MASTERTOP® 1327 –polyuretaanipinnoite voitti Arkkitehtuuri ja Lattiapinnoite Innovaatiopalkinnon

Päivämäärä: 25.1.2013

BASFin nestemäisenä levitettävä MASTERTOP® 1327, dekoratiivinen polyuretaanilattiapinnoitejärjestelmä vakuutti tuomarit ja voitti näin huipputason palkinnon Saksan Domotex-messuilla.

17 eri valmistajaa esittelivät yhteensä 22 erilaista tuotetta, joista korkein palkinto, ”Arkkitehtuuri ja Lattiapinnoite Innovaatiopalkinto” myönnettiin yhdelle. BASF voitti palkinnon innovatiivisella MASTERTOP® 1327 -lattiapinnoitesysteemillään. Tässä polyuretaanipinnoitteessa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla käytettävyys ja yksilölliset designratkaisut. MASTERTOP® 1327 on ensimmäinen polyuretaanipohjainen designlattiapinnoite, jossa on nestemäinen elastinen kerros askeläänien vähentämiseksi. Nestemäinen, elastinen välikerros takaa korkean kävelymukavuuden ja vähentää melua 10-12 dB. Se auttaa luomaan rauhaa ja hiljaisuutta huoneeseen johon se on asennettu, sekä sen ulkopuolelle. Lisäksi MASTERTOP® 1327 tarjoaa maksimaalista joustavuutta suunnitteluun, sillä nestemäisellä tuotteella pystyy toteuttamaan saumattomasti jopa vaikeimmat pohjapiirrossuunnitelmat, ja kiitos laajan värivalikoiman, voi tuotteella toteuttaa hyvin yksilöllisiä lattiaratkaisuja. Tämä luo toiminnallisesti täydellisesti mukautettuja dekoratiivisia lattioita, jotka ovat erityisen sopivia tiloihin, joissa estetiikka, kävelymukavuus ja minimaalinen melun määrä ovat tärkeitä, suuresta käyttöasteesta huolimatta. Tällaisia kohteita ovat esim. koulut, päiväkodit, kuntokeskukset, kylpylät, terveydenhuollon laitokset, toimistorakennukset ja vähittäiskaupat.

Tuomaristo koostui tunnetuista arkkitehdeistä ja sisustussuunnittelijoista jotka arvioivat arkkitehtoonisesti keskeisiä kriteereitä ja näkökantoja, kuten toiminnallisuus, pinnoitteen laatu, materiaalin käytettävyys ja erilaisten sovellusten määrä. Tuomaristo arvioi MASTERTOP ® 1327 –pinnoitetta seuraavasti:

Ensimmäisen palkinnon saava tuote mahdollistaa uudenlaisen aistikokemuksen erilaisissa tiloissa. Mastertop 1327 luo "hiljaisen kulutuspinnan", saavuttaakseen yhä korkeammat vaatimukset huoneakustiikassa. Pinnoite on lisäksi ekologinen ja kestävä. Tuotteen saumattomuus auttaa toteuttamaan lukuisia erilaisia geometrisia tiloja. Lattiapinnoite yllätti meidät myös estetiikallaan, käyttömukavuudellaan ja sen akustisilla ominaisuuksillaan.

Lisätietoja tuotteista saat BASF Oy:n asiakaspalvelusta, puh. vaihde 010 830 2000,
oman alueesi myynti-insinööriltä tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.Etelä-Suomi: Ari Aro, p. 010 830 2010, ari.aro@basf.com
Häme, Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa: Pekka Mielonen, p. 010 830 2040, pekka.mielonen@basf.com
Länsi-Suomi: Jouko Oksanen, p. 010 830 2067, jouko.oksanen@basf.com
Keski-Suomi, Itä-Suomi: Arto Hyvärinen, p. 010 830 2048, arto.hyvarinen@basf.com
Kaakkois-Suomi: Juha Lehtonen, p. 010 830 2045, juha.lehtonen@basf.com
Pohjois-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa: Kai Nurmi, p. 010 830 2049, kai.nurmi@basf.com

Referenssihankkeet BASF Oy Rakennuskemikaalit

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa virastotalot, paikkakunnalla Helsinki. . ...

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Laajennus | Raisio | 50,00 milj €

Raisiolainen kauppakeskus Mylly on kasvanut yli kolmasosalla. Tilojen sisäilm...

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Helsinki. . Ra...

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Laajennus | Valkeakoski | 7,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa elintarviketeollisuus, paikkakunnalla V...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän