MasterSeal 7000 CR -betonisuojapinnoite kestää jätevedenpuhdistamoiden vaativat olosuhteet

Päivämäärä: 15.9.2020

BASFin MasterSeal 7000 CR on äärimmäisiin olosuhteisiin kehitetty betonisuojapinnoite, joka vastaa jäteveden käsittelylle asetettuihin vaatimuksiin. MasterSeal 7000 CR on tutkitusti turvallinen ja kestävä pinnoite.

Jätevedenkäsittely on monimutkainen ja haastava prosessi, joka koostuu erilaisista rakenteista, putkista, säiliöistä ja altaista. Nämä joutuvat jäteveden koostumuksen vuoksi kovalle koetukselle.

– BASFilla on vuosikymmenten kokemus betonin vesieristyksestä ja suojaamisesta. Tämä tietämys antaa meille mahdollisuuden tarjota parhaita ratkaisuja jätevedenkäsittelyn haastaviin kemiallisiin ympäristöihin, Severi Virtanen BASFilta kertoo.

MasterSeal 7000 CR on testattu ja turvallinen pinnoite, joka vastaa vaativien olosuhteiden tuomiin haasteisiin. Se koostuu kahdesta komponentista: MasterSeal P770 primerista ja MasterSeal M790 pinnoitteesta, jotka molemmat perustuvat uuteen XolutecTM-tekniikkaan. Tämä takaa korkean lujuuden, kemiallisen kestävyyden ja joustavuuden.

– MasterSeal 7000 CR:n on todettu pidentävän merkittävästi betonirakenteiden elinkaarta. Se on suunniteltu kestämään vaikeita olosuhteita paitsi viemärijärjestelmissä myös teollisuuden kemiallisissa ympäristöissä kuten varoaltaissa, Virtanen toteaa.

MasterSeal 7000 CR -pinnoitteen kemiallisen kestävyys on testattu EN 13529 -standardin mukaisin menetelmin. Tämän lisäksi MasterSeal 7000 CR on testattu Fraunhofer-instituutissa olosuhteissa, jotka simuloivat todellisen viemärin olosuhteita.

– Jätevesijärjestelmien pinnat joutuvat alttiiksi esimerkiksi eloperäiselle rikkihapolle, mikä asettaa niille erityisvaatimuksia. Tutkimuksen mukaan MasterSeal 7000 CR -pinnoite kestää hyvin vaativissa jätevedenpuhdistamo-olosuhteissa.

Pinnoite on kustannustehokas myös yksinkertaisen ja nopean asennuksen vuoksi. MasterSeal 7000 CR on helppo levittää telaamalla tai suihkuttamalla. Tuote kestää hyvin betonin jäännöskosteutta, minkä ansiosta se voidaan levittää silmämääräisesti kuivalle betonipinnalle. Jäännöskosteudella ei ole ylärajaa. Erinomaiset kovettumisominaisuudet tekevät asennuksesta nopeaa.

MasterSeal 7000 CR on tarjolla punaisena tai harmaana. Lisäksi kahdella eri värillä tehty pinnoitus auttaa havaitsemaan kohdat, joissa pinnoite alkaa kulumaan mekaanisen rasituksen seurauksena.

Lue lisää infrarakentamisen ratkaisuista

Lue lisää Masterseal 7000 CR:stä

Referenssihankkeet Master Builder Solutions

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa virastotalot, paikkakunnalla Helsinki. . ...

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Laajennus | Raisio | 50,00 milj €

Raisiolainen kauppakeskus Mylly on kasvanut yli kolmasosalla. Tilojen sisäilm...

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Helsinki. . Ra...

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Laajennus | Valkeakoski | 7,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa elintarviketeollisuus, paikkakunnalla V...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän