Marmoroc julkisivut

Päivämäärä: 18.4.2017

Marmoroc on Marmoroc AB:n tuotemerkki. Se on patentoitu julkisivukatejärjestelmä, jonka avulla saadaan huoltovapaa, erittäin pitkäikäinen elinkaari. Tuotteen laatu yhdistettynä patentoituun kiinnitysjärjestelmäämme luo ainutlaatuisen julkisivukatejärjestelmän. Niinpä sen voi asentaa yhtähyvin uudisrakennukseen kuin korjausrakentamiseen. Tuotetta on käytetty Ruotsissa ja muualla Euroopassa ja vuosikymmenien ajan, eivätkä vieläkään tarvitse huoltoa. Niinpä voit olla varma, että kun teet viisaan päätöksen ja valitset tuotteemme, et tarvitse ainakaan seuraaviin 50 vuoteen kunnostaa julkisivuasi.

Baltic (Nordic)

Marmoroc Baltic on verhousjärjestelmä, joka koostuu värillisestä betonikivestä kiinnitettynä asennuskiskoihin ja erilaisine yhdistysdetaljeineen. Se on tarkoitettu kerrostaloihin, omakotitaloihin yms. Julkisivukivet kiinnittyvät helposti on metalliprofiileihin (asennuskiskoihin) ruotsalaisen patenttimenetelmän avulla, jota voidaan käyttää myös täydentävän eristyksen kanssa. Järjestelmä on tyyppihyväksytty Sitac:in toimesta (Ruotsin rakennustekniikan hyväksymiselin) rakennusmääräysten osan 6:532, 5:63, 5:631 ja suunnittelumääräysten osan 2:111 (hyväksyntä nro. 1356/70).

Brick (ArGeLite)

Luonnollinen savitiili

Luonnon savesta valmistettu tiiliverhousjärjestelmä koostuu myös asennuskiskoista ja erilaisista liitoskappaleista. Järjestelmä on tarkoitettu käytettäväksi liike-, toimisto- ja kerrostaloissa ym.

Julkisivukivet on kiinnitetty metalliprofiileihin (asennuskiskoihin) ruotsalaisella patenttimenetelmällä. Kokoamis- ja liitosdetaljit ovat samat kuin Marmoroc:in, jollainen on tyyppihyväksytty SITAC:in toimesta (Ruotsin rakennustekniikan hyväksymiselin) rakennusmääräysten osan 6:532, 5:63, 5:631 ja suunnittelumääräysten osan 2:111 (hyväksyntä nro. 1356/70) mukaisesti.

Parklex Composite levy

Julkisivulevy

Korkeapainelaminaatti-julkisivulevy (parklex) on isomittainen ja puuviilupintainen. Järjestelmä on tarkoitettu julkisivuihin tai sisäseiniin uusissa tai kunnostettavissa kohteissa liike-, toimisto- ja kerrostaloissa ym.

Dolomiitti

Viron vanhassa kaupungissa lähes kaikki rakennukset on rakennettu dolomiitista. Nyt tämä vanha rakennusmateriaali on jälleen saatavana ja käytössä. Mm. Tallinnan satamasta löytyy dolomiitilla päällystetty uudisrakennus.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän