Maailmanluokan julkisivu Casa Wellikulhossa

Päivämäärä: 8.6.2017

Ceresit Ceretherm ETICS -tuotevalikoima ratkaisee ulkoseinien lämpöerityksen ja kestävyyden. Tuotteet soveltuvat muun muassa erittäin suuren iskunkestävyyden tai nopean asennuksen ansiosta vaativiin kohteisiin.

Laasteja ja maaleja löytyy 511 eri värisävyssä, ja laasteilla ja -maaleilla rappauspintaan voi luoda kivi- ja puuefektejä.

Värit säilyvät muuttumattomina vuosia. Värien sävypitävyys on huippuluokkaa, sillä Ceresit-ratkaisuissa käytetään erityisen korkealuokkaisia väripigmenttejä.

Pitkäkestoinen suoja. Suurin osa tuotesarjan laasteista ja -maaleista on varustettu ympäristölle turvallisella Bioprotect-järjestelmällä saastumista sekä sienten ja levien kasvua vastaan.

Erikoistuotteet erityistarpeisiin. Sarjasta löytyy tuotteita, jotka ratkaisevat erityisomaisuuksillaan ääriolosuhteiden haasteet. Esimerkiksi IMPACTUM on poikkeuksellisen joustava, ja siksi se kestää yli 100 joulen iskuja.

Huippureferenssejä. Ceresit-ratkaisuilla on eristetty monia vaativia kohteita ympäri maailmaa, esimerkiksi Islannin Blue Lagoon -kylpylä ja Shanghain Four Seasons Hotel.

Mikkelin asuntomessujen Casa Wellikulho on päällystetty tuotesarjan CLASSIC-eristysrappauksella.

Saatavana kaikissa Värisilmä-myymälöissä kautta maan.

Lataa tästä värikartta upeaan Ceresit Ceretherm ETICS -maailmaan!

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän