M1-luokitellut lattianpäällystysjärjestelmät

Päivämäärä: 3.1.2017

Täydellinen tuoteperhe muovimattoasennuksiin

Lattianpäällystys muovimatoilla on vaativa työvaihe rakennuksen käyttäjien kannalta. Se voidaankin rinnastaa rakennusteknisesti samankaltaiseksi työvaiheeksi kuin rakennusten sisäpuoleinen vedeneristys märkätilojen laatoituksen yhteydessä. Vedeneristämisessä on vuosien saatossa kiinnitetty paljon huomiota ns. tuoteperhe ajatteluun, tuotesertifioinnin ja asentajien henkilösertifioinnin kautta.

Olemme kehittäneet samanlaista tuoteperhe ajattelua myös lattianpäällystykseen. Tämä tuoteperhe ajatus on viety vieläkin pidemmälle niin, että mukana on myös päällysteiden toimittajia. Tuloksena on M1 -lattianpäällystysjärjestelmiä, joissa on tutkittu kokonaisrakenteena pohjusteen, lattiatasoitteen, liiman ja päällysteen yhteiset emissiot. Näin voidaan varmistua tuotteiden yhteensopivuudesta ja siitä, etteivät tuotteet reagoi toisiinsa epätoivotulla tavalla.

Järjestelmissä mukana olevat tasoitteet ovat ns. matala-alkalisia ja soveltuvat näin ollen vähintään 5 mm:n kerroksena alkalisuuspuskuriksi betonin alkalisuutta vastaan. Oy Sika Finland Ab painottaa, että valitsemalla M1 -päällystejärjestelmän minimoit riskin emissioista, koska vain näissä järjestelmissä kokonaisuus on tutkittu.

Tutustu tarkemmin järjestelmään ja sen tuotteisiin

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän