M1-luokan hiljainen lattiapinnoite BASF:lta

Päivämäärä: 9.12.2019

BASF:n MasterTop 1327 -pinnoitejärjestelmä on ratkaisu kohteisiin, joissa lattian tulee olla ääntä vaimentava, kestävä ja helppohoitoinen. MasterTop 1327 sopii erinomaisesti esimerkiksi koulujen ja päiväkotien lattiapinnoitteeksi. Tuotteella on M1-luokitus.

– MasterTop 1327 on ainoa nestemäisesti levitettävä pinnoitejärjestelmä, jonka on todettu laskevan askelääntä jopa 20 dB:llä. Lisäksi elastinen pinnoite tekee lattiasta miellyttävän kävellä, BASF:n Severi Virtanen toteaa.

Tuotteen vähäpäästöisyydestä kertoo Rakennustietosäätiön myöntämä M1-sertifikaatti. Tämä on suomalaisten rakennusmateriaalien päästöluokituksen korkein kategoria ja se myönnetään VOC-päästöjen analyysin perusteella. Sertifikaatti edellyttää myös hajutestin läpäisyn.

– M1-päästöluokan rakennusmateriaalit ovat tärkeitä, kun tavoitteena on hyvä sisäilma, Virtanen sanoo.

Kestävällä BASF:n MasterTop 1327 -pinnoitejärjestelmällä on myös muita tunnustuksia. Se on saavuttanut muun muassa ranskalaisen VOC-arviointijärjestelmän korkeimman luokan (A+) ja on hyväksytty käytettäväksi ympäristösertifioituihin rakennuksiin BREEM-, LEED- ja DGNB-luokitusjärjestelmien mukaan.

Pinnoitteen raaka-aineista uusiutuvien raaka-aineiden osuus on noin kolmannes.

Ympäristöystävällinen sekä taloudellinen valinta

Pitkäikäinen lattiapinnoite on paitsi ympäristöystävällinen myös taloudellinen valinta. Lisäksi saumaton MasterTop 1327 on helppo pitää puhtaana, joten sitä kautta säästyy kunnossapitokustannuksia.

BASF:n MasterTop 1327 sopii uudis- ja saneerauskohteisiin. Lattiapinnoite on helposti levitettävä tuote, joka mukautuu tilan muotoihin. Järjestelmän asennustyön hoitaa ammattilainen.

Polyuretaanipohjainen pinnoitejärjestelmä tarjoaa useita vaihtoehtoja tilan suunnitteluun. MasterTop 1327:ää on saatavana lähes kaikissa RAL- ja NCS-väreissä.

– Laajan värivalikoiman ja kuviointivaihtoehtojen ansiosta pinnoitteella on mahdollista luoda yksilöllisiä design-lattioita, Severi Virtanen toteaa.

MasterTop 1327 soveltuu koulujen, päiväkotien, kuntoilu- ja hyvinvointitilojen lisäksi esimerkiksi toimistorakennuksiin ja myymälöihin.

MasterTop 1327 -pinnoitejärjestelmä takaa osaltaan viihtyisät tilat muun muassa Kinnarin koulussa Järvenpäässä ja Uramon koulussa Riihimäellä. Uudisrakennukset valmistuivat vuonna 2019.  

Referenssihankkeet BASF Oy Rakennuskemikaalit

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Eduskuntakiinteistöjen peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa virastotalot, paikkakunnalla Helsinki. . ...

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Kauppakeskus Myllyn laajennus

Laajennus | Raisio | 50,00 milj €

Raisiolainen kauppakeskus Mylly on kasvanut yli kolmasosalla. Tilojen sisäilm...

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Kauppakeskus Forum II-vaihe Helsingissä

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Helsinki. . Ra...

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Saarioisten lihatehtaan laajennus

Laajennus | Valkeakoski | 7,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa elintarviketeollisuus, paikkakunnalla V...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän